Pensionare lovite de motocicleta pe o trecere de pietoni din Galați

Pensionare lovite de motocicleta pe o trecere de pietoni din Galați
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Accidentul a avut loc luni, în jurul prânzului, pe marcajul pietonal din dreptul Spitalului de Urgență. Două femei trecute de 70 de ani au fost surprinse, în timp ce traversau, de motocicleta condusă de un adolescent de 16 ani. În ciuda șocului, femeile si-au văzut în continuare de drum, fără a reclama vreo vătămare și fără să aștepte sosirea polițiștilor. La fața locului, agenții l-au găsit doar pe băiat.

"Întrucât acesta a declarat faptul că cele două persoane au părăsit locul producerii acestui accident și nu le cunoaște identitatea, a fost îndrumat să se prezinte în cel mai scurt timp la Biroul Poliției Rutiere Galați pentru a declara acest eveniment.

La ora 12:00, adolescentul s-a prezentat la sediul Biroului Biroului Rutier Galați unde a dat detalii cu privire la cele întâmplate.

Ulterior, la ora 14:30, Poliția Municipiului Galați a fost sesizată de Spitalul Clinic Județean de Urgență Galați SF. Apostol Andrei despre faptul că la secția U.P.U. s-au prezentat două persoane de sex feminin, cu vârstele de 79, respectiv 76 ani, care au declarat faptul că au fost lovite de către un motociclist pe strada Brăilei.

La momentul producerii accidentului, persoanele lovite nu au avut nevoie de intervenția echipajelor medicale, acestea prezentându-se ulterior la spital", a informat IPJ Galați.

Conducătorul motocicletei deține permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscopică rezultatul a fost negativ.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a întâmplat acest eveniment rutier.

Citit 1612 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.