Hotărâri ale Consiliului Local, amânate pentru săptămâna viitoare

Hotărâri ale Consiliului Local, amânate pentru săptămâna viitoare
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

În ședința extraordinară de vineri, 9 septembrie, a Consiliului Local, cele două hotărâri vizând rectificarea bugetului municipalității gălățene și majorarea capitalului social al societății Industrial Parc SRL Galați (vezi detalii mai sus) nu au trecut de votul consilierilor, în condițiile în care 12 din cei 27 aleși locali au absentat de la această ședință. În plus, au existat și câte două voturi împotrivă, respectiv abțineri, din partea reprezentanților USR.

Pe cale de consecință, au putut fi adoptate doar celelalte patru proiecte de hotărâri aflate/introduse pe ordinea de zi, cu privire la renovarea integrată și consolidarea corpului C2 de la Școala Gimnazială Nr. 17, renovarea energetică a Grădiniței cu Program Prelungit "Voinicelul”, modificarea unor indicatori privind renovarea integrată a blocului M6 (aparținând de Asociația de Proprietari nr. 104) și darea în folosință gratuită a unui spațiu aflat în proprietatea publică a municipiului Galați și administrarea Teatrului Dramatic “Fani Tardini”, către Universitatea “Dunărea de Jos”.

Altfel, cele două proiecte neadoptate au fost deja mutate pe ordinea de zi a unei noi ședințe extraordinare a Consiliului Local, programată miercuri, 14 septembrie, de la ora 14,00.

Citit 633 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Septembrie 2022 08:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.