Sesiune de informare la Galaţi privind noile fonduri europene

Sesiune de informare la Galaţi privind noile fonduri europene
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA), în calitate de Autoritate Națională și Punct Național de Contact pentru Programul Transnațional Dunărea și succesorul acestuia - Danube Region Programme (Programul pentru Regiunea Dunării) 2021-2027, organizează marți, 27 septembrie, la sediul Primăriei municipiului Galați, o sesiune de informare privind lansarea primului apel de proiecte finanțat prin acest program.

Sesiunea se adresează potențialilor beneficiari ai programului (autorități publice naționale/regionale/locale, instituții de drept public sau privat, societăți comerciale etc.) și vizează în principal informarea acestora cu privire la noul program de cooperare transnațională, precum și la oportunitățile și condițiile de finanțare oferite de primul apel de propuneri de proiecte. Acesta din urmă este preconizat a fi lansat la sfârșitul lunii septembrie și are un buget alocat de 91.753.091,38 euro din fonduri Interreg.

Programul pentru Regiunea Dunării 2021-2027 finanțează proiecte ce privesc integrarea politicilor din domeniile selectate în macroregiunea Dunării, prin proiecte ce beneficiază de un parteneriat transnațional extins, în conformitate cu prevederile comunitare şi în strânsă legătură cu obiectivele Strategiei UE pentru Regiunea Dunării (SUERD).

Persoanele interesate să participe la eveniment sunt rugate să se înscrie contactând MDLPA, la adresele de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. ori Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Citit 697 ori Ultima modificare Sâmbătă, 24 Septembrie 2022 09:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.