Ce tablete și laptopuri sunt la mare căutare printre elevi și studenți

Ce tablete și laptopuri sunt la mare căutare printre elevi și studenți
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Noua generație a renunțat la pix și hârtie, toți caută tablete sau laptopuri la prețuri decente, cu ajutorul cărora să îşi poată face treaba. Avantajul unei tablete sau al unui laptop este că pot fi luate oriunde, la facultate, la cafenea, în vacanță, economisind astfel spațiu.

Printre cele mai căutate laptopuri, pe primul loc se află cele de la Huawei, care încep de la 2.000 de lei și pot trece de 4.000 de lei. Următorul loc în preferinţele tinerilor îl ocupă produsele gigantului Apple, care sunt la mare căutare, chiar dacă se numără printre cele mai scumpe branduri de pe piață; un laptop Macbook de ultimă generație are preț de pornire de 5.000 de lei și poate ajunge până la 12.000 de lei. Pe locul 3 se clasează cei de la Dell, care au preț de start de 1.500 de lei și se opresc pe la 3.500-4.000 de lei.

Tabletele, deși nu au atât de multe opțiuni sau dotări ca un laptop, sunt și ele foarte solicitate. Pe primul loc se clasează tabletele de la Apple, care au un preț de început de 1.700 de lei și ajung până în 3.500 de lei. Pe următorul loc se clasează cele de la Huawei, care au preț de început de 1.500 de lei, cu tot cu tastatură integrată, și pot ajunge la 2.200 de lei.

Există şi persoane care aleg să își achiziționeze aceste produse în rate, deoarece le este mult mai ușor să plătească lună de lună o anumită sumă decât să achite toți banii odată. O rată la un Macbook, spre exemplu, începe de la 150 de lei pe lună, iar o rată pentru un Ipad poate fi de 50-60 de lei pe lună.

Citit 1026 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.