Ziua Marinei? Poate la iarnă…

Ziua Marinei? Poate la iarnă…
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Preşedintele CJ nu a fost solicitat de Primărie *

După ce deputatul PSD Florin Pâslaru a promis presei că va încerca să susţină, pe lângă primarul Dumitru Nicolae şi preşedintele Consiliului Judeţului, Eugen Chebac,  găsirea unor soluţii pentru ca Ziua Marinei să se ţină totuşi şi anul acesta într-un port ca al nostru, l-am întrebat pe preşedintele Chebac, într-o pauză a şedinţei de consiliu de joi, dacă se implică în organizarea evenimentului.

Sărbătoarea se desfăşoară pe teritoriul municipiului, a precizat în deschidere preşedintele, adăugând şi că aşteaptă să i se ceară mai întâi ajutorul… Deci nu i s-a cerut! Poate se descurcă Primăria singură, sau cele două instituţii conduse, culmea, de membrii aceluiaşi partid, nu comunică?

De altfel, „omul de legătură”, deputatul Pâslaru, era în sala de şedinţe, ca spectator la reducerile de personal care se votau, dar probabil că nu avea trecută pe… ordinea de zi problema unei sărbători atât de neînsemnate, unde nici măcar nu se mănâncă scrumbie. Când s-a îndreptat spre preşedinte mi-a stat inima, dar… l-a depăşit, trecând mai departe.

Este greu ca în vremuri de criză, de care de altfel nu ne facem vinovaţi, să se facă economii, dar pentru activităţi, la care oamenii să se adune de plăcere, fără tribună, doar cu imaginaţie şi talent, s-ar putea găsi soluţii…

Foto arhivă: Sorin Pană

Citit 1357 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.