Ţigări de contrabandă, pocnitori şi o puşcă de vânătoare descoperite în casa unei gălăţence (VIDEO)

Ţigări de contrabandă, pocnitori şi o puşcă de vânătoare descoperite în casa unei gălăţence (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii au descoperit, în urma unei descinderi la locuinţa unei gălăţence de 53 de ani, o cantitate importantă de ţigări de contrabandă, pocnitori şi o armă de vânătoare pentru care nu deţinea autorizaţie.

Miercuri, poliţiştii de la Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi, sub coordoanrea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, au descins la locuinţa femeii. În urma acţiunii au fost descoperite 1.680 pocnitori din categoria I, 1.115 pachete de ţigări cu timbru de acciză de Republica Moldova şi o puşcă de vânătoare prevăzută cu amortizor, din categoria celor supuse autorizării, potrivit unui comunicat de presă transmis de către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Galaţi.

În cauză s-a întocmit dosar penal, Lucica I., fiind cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere şi orice altă operaţiune cu materiale explozive efectuate fără drept, contrabandă calificată cu arme şi ţigări şi deţinerea, fără drept a unei arme de vânătoare, din categoria celor supuse autorizării, se mai arată în comunicatul IPJ.

Media

Video: Poliţia Română
Citit 1943 ori Ultima modificare Joi, 05 Ianuarie 2012 11:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.