UPDATE Haosul din intersecţia de la Tribunal s-a încheiat

UPDATE Haosul din intersecţia de la Tribunal s-a încheiat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE ORA 11.15 - Circulaţia se desfăşoară în mod normal la intersecţia de la Tribunal. Semafoarele funcţionează corespunzător la această oră.


Mai mulţi cititori ai "Vieţii libere" ne-au semnalat faptul că în tot cartierul Ţiglina se înregistrează întreruperi repetate în furnizarea curentului electric. „De dimineaţă a căzut curentul de vreo şapte-opt ori. Merge cinci minute, apoi se întrerupe timp de o secundă, două. Mi-e şi frică să nu ne ardă vreun calculator, ceva”, ne-a semnalat un cititor care deţine o afacere în staţia de autobuz din Ţiglina.

Penele de curent par să aibă legătură şi cu haosul creat în trafic la intersecţia de la Palatul de Justiţie. La ora transmiterii acestei ştiri, semafoarele nu funcţionează, iar circulaţia se desfăşoară „la mica înţelegere”. Practic, unii dintre şoferii care circulă pe strada Brăilei nu realizează că semafoarele nu funcţionează şi oferă prioritate, crezând că s-a ars doar becul de la culoarea roşie. În acelaşi timp, cei de pe Coşbuc şi Prelungirea Coşbuc acordă şi ei, la rândul lor, prioritate. Se ajunge astfel în situaţia paradoxală în care se creează cozi pe toate cele patru artere care duc spre intersecţie şi nimeni nu are curaj să treacă. Noroc de unii şoferi care realizează că nu funcţionează semafoarele şi „rezolvă” situaţia apelând la claxoane şi, eventual, înjurături la adresa celor mai prudenţi dintre participanţii la trafic.

Vom reveni pe măsură ce vom avea explicaţii din partea autorităţilor competente.

Citit 2469 ori Ultima modificare Joi, 19 Iulie 2012 11:07

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.