Agresiune sau accident? Femeie ajunsă în stare foarte gravă la spital

Agresiune sau accident? Femeie ajunsă în stare foarte gravă la spital
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

O femeie de 58 de ani din satul Malu Alb (comuna Drăgăneşti) a ajuns la Spitalul Municipal din Tecuci în şoc hemoragic, după o ceartă cu soţul ei. Incidentul a avut loc miercuri noaptea. „La sosirea echipajului de Ambulanţă, femeia avea o tăietură la picior şi pierduse foarte mult sânge. Ajunsă la Spitalul din Tecuci, victima a intrat în stop cardiac. După aplicarea măsurilor de resuscitare, pulsul i-a revenit. Apoi, pentru că survenise o stare de comă, pacienta a fost transferată la Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi. Starea ei era gravă. La intervenţie au participat atât un echipaj al Ambulanţei, cât şi unul al colegilor de la SMURD”, ne-a explicat dr. Mihai Polinschi, şeful Serviciului de Ambulanţă Galaţi.

Se aşteaptă rezultatele de la Medicină Legală

Potrivit surselor din interiorul Spitalului Judeţean, femeia se află în continuare în comă, în secţia Anestezie Terapie Intensivă (ATI).

Poliţia a deschis o anchetă. „Poliţia s-a deplasat la faţa locului, a deschis o anchetă preliminară şi a identificat şi anchetat martorii la acest eveniment. În prezent, aşteptăm rezultatele analizelor întreprinse de Serviciul de Medicină Legală, pentru a putea continua cercetările”, a declarat Bogdan Cojocaru, agent-principal în cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

Citit 1946 ori Ultima modificare Joi, 09 August 2012 19:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.