Directorul SC Drumuri Naţionale Bacău, amendat pentru că drumurile nu au fost curăţate de zăpadă

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de la Serviciul Poliţiei Rutiere Bacău l-au amendat pe directorul SC Drumuri Naţionale, Sorin Leahu, pentru că drumurile nu au fost curăţate corespunzător de zăpadă, iar societatea va fi obligată şi să suporte daunele produse în cazul tamponarilor din cauza zăpezii.

Serviciului Poliţiei Rutiere Bacău a decis să sancţioneze conducerea SC Drumuri Naţionale - Secţia Bacău, conform Codului Rutier, cu 21 - 100 de puncte de amendă, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Am aplicat două amenzi pentru neîndeplinirea atribuţiilor privind deszăpezirea pe Drumul Naţional 2, în ziua de joi, pe porţiunile Bacău - Vrancea şi Bacău - Neamţ , iar vineri dimineaţă, încă una, pentru necurăţirea porţiunii Bacău - Neamţ. În total, valoarea amenzilor se ridică la 3.780 lei şi este jumătate din valoare dacă este achitată în 24 de ore. Amenzile au fost aplicate directorului societăţii, care va trebui să le achite. Totodată, agenţii de poliţie au făcut menţiunea în procesul verbal, în cazul tamponarilor, că evenimentul a avut loc din cauza stării drumului, situaţie în care SC Drumuri va trebui să achite şi valoarea reparaţiilor maşinilor implicate. În cazul evenimentelor grave, vom întocmi dosare penale", a declarat corespondentului MEDIAFAX subcomisar Dorin Roman, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere Bacău.

Sorin Leahu, directorul SC Drumuri Bacău, nu a dorit să comenteze măsurile luate de reprezentanţii Poliţiei împotriva drumarilor care nu au acţionat corespunzător mai ales în ultimele două zile, de când în judeţ ninge, iar zăpada s-a depus pe carosabil.

Citit 1366 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.