Shopping inedit la Tg. Bujor! Vezi la ce a dus-o mintea pe clienta unui magazin!

Shopping inedit la Tg. Bujor! Vezi la ce a dus-o mintea pe clienta unui magazin!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

S-a întâmplat la Tg. Bujor, într-un magazin mixt, unde o vânzătoare a constatat cu stupoare că o clientă a fraierit-o pe faţă şi i-a sustras peste 300 de lei! Femeia şi-a anunţat imediat şeful, care s-a dus la poliţie şi a reclamat că o tânără, care intrase în magazin, însoţită de mai multe persoane, a vrut să achiziţioneze diverse lucruri, dar a plecat cu mai mulţi bani decât făceau cumpărăturile.
În urma investigaţiilor, poliţiştii din Tg. Bujor au identificat-o pe principala suspectă în persoana unei tinere de 26 de ani. "Femeia a fost condusă la sediul poliţiei, iar în urma audierilor s-a stabilit că suspecta, sub pretextul achiziţionării unor produse, la primirea restului a înşelat-o pe vânzătoare cu suma de 350 lei", punctează cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. Individei i-a fost întocmit dosar penal pentru înşelăciune, poliţiştii continuând cercetările pentru a verifica dacă nu a mai comis şi alte fapte de acest gen.

Citit 1782 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Octombrie 2012 22:31

2 comentarii

 • postat de Merlot
  Joi, 01 Noiembrie 2012 09:01
  Bă, voi sunteți nebuni? Cum mama naibii s-o insele pe vanzatoarea de la TG.BUJOR cu 350 lei???????????Dar ce , avea o hartie de cat , de 1000 lei ???Iar poza e facuta aiurea in lumea mare , asa ceva nu exista la TGB deci si persoana asta s-ar putea recunoaste in poza si sa faca tevatura ca i-ati folosit imaginea. Halal stire!
  0
  0
  Raportează
 • postat de dior
  Joi, 18 Octombrie 2012 08:39
  cum a facut frate..in titu spuneti Vezi la ce a dus-o mintea pe clienta unui magazin! pai expica ..la ce anume a dus-o mintea ca nu se intelege decat ca a inselat-o..cum?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.