Victimele lui Mihail Boldea riscă să ajungă în stradă

Victimele lui Mihail Boldea riscă să ajungă în stradă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dosarul în care fostul deputat gălăţean Mihail Boldea este acuzat de înşelăciune şi constituirea unui grup infracţional bate pasul pe loc. Între timp, magistraţii ieşeni au dispus eliberarea fostului deputat, decizia urmând să fie rejudecată de Curtea Supremă. Până atunci, însă, victimele lui Mihail Boldea suportă consecinţele.

Printre victime se află şi familia Toniţă, care a cumpărat un apartament în urmă cu mai bine de şase ani şi pentru care se judecă tot de atâta timp. Familia Toniţă, care are doi copii, riscă să ajungă astăzi în stradă, după ce o decizie dată de Judecătoria Galaţi a fost pusă în executare.

Primul proprietar al imobilului, moldoveanul Ion Bostan, şi-a cerut drepturile în instanţă şi este la un pas de a-şi recupera apartamentul. Asta după ce a rămas fără el în urma intabulării făcute pe baza unei sentinţe judecătoreşti false de Manole Relu, pe care procurorii DIICOT îl caută încă.

Manole Relu i-a vândut apartamentul unui alt gălăţean, care, la rândul lui, în prezenţa şi cu ajutorul lui Mihail Boldea, a vândut apartamentul soţilor Toniţă. Aceştia au primit vineri după-amiază o notificare prin care erau anunţaţi că au termen până astăzi să elibereze apartamentul. Notificarea a fost făcută în baza unei sentinţe definitive şi executorii, pe care soţii Ţoniţă intenţionează să o atace la Curea de Apel Galaţi. Până la judecarea recursului, însă, familia riscă să ajungă în stradă, executarea fiind programată în această dimineaţă.

Povestea acestui apartament este complicată, atât soţii Toniţă, cât şi Ion Bostan fiind părţi vătămate în dosarul lui Mihail Boldea. Totul ar putea fi clarificat însă abia la sfârşitul procesului fostului parlamentar.

Citit 2760 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2013 00:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.