Vizită de lucru la Bruxelles: Profesorii gălăţeni, punte de legătură cu Uniunea Europeană

Vizită de lucru la Bruxelles: Profesorii gălăţeni, punte de legătură cu Uniunea Europeană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Proiectele dezvoltate de conducerea facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice din Galaţi a atras atenţia oficialilor de la Bruxelles, care nu au întârziat cu propuneri de colaborare. La o astfel de propunerea a răspuns prezent profesorul George Cristian Schin, de la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice, care a onorat invitaţia oficială a reprezentanţilor Comisiei Libertăţi civile, justiţie si afaceri interne din cadrul Parlamentului European. Invitaţia a fost pentru o vizită de lucru care să pună bazele unor viitoare colaborări între cele două instituţii pe diferite domenii de cercetare. Discuţiile purtate de profesorul gălăţean au fost fructuoase, o delegaţie a cadrelor didactice urmând să meargă în curând la Bruxelles pentru încheierea unui memorandum ce va permite cadrelor didactice şi studenţilor posibilitatea efectuării unor stagii de cercetare şi de practică. „Continuăm linia excelenţei în cercetare şi calitate a actului educaţional promovată de un an de zile de noua conducere a facultăţii noastre, unde Comisia Europeană a acceptat să deschidă la Galaţi un Centru de Documentare Europeană. Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite va derula împreună cu noi programe de pregătire pentru dreptul refugiaţilor, iar acum avem onoarea de a avea şi un astfel de partener, care cu siguranţă îl vom găzdui cât de curând la Galaţi prin reprezentantul în România al Parlamentului European”, ne-a declarat profesorul George Cristian Schin.
Proiectele în care se implică conducerea Facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice din Galaţi reprezintă o bilă albă pentru învăţământul românesc şi o mândrie pentru studenţii gălăţeni.

Citit 1296 ori Ultima modificare Duminică, 09 Iunie 2013 16:57

1 comentariu

 • postat de fane fanel
  Luni, 10 Iunie 2013 12:16
  PROIECTELE dezvoltate de conducerea facultăţii de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice din Galaţi A ATRAS atenţia oficialilor de la Bruxelles....

  deosebit...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.