Shopping City Galaţi, inaugurat astăzi / Ce promoţii te aşteaptă la deschiderea noului mall (FOTO)
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Shopping City Galaţi, inaugurat astăzi / Ce promoţii te aşteaptă la deschiderea noului mall (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Noul mall, Shopping City Galaţi, situat pe bulevardul Coşbuc, reuneşte comercianţi de renume, plus un hipermarket Carrefour, care vă aşteaptă cu promoţii şi cu o tombolă


Shopping City Galaţi, cel mai mare mall din oraş, îşi deschide astăzi porţile, la ora 10,00. Peste 70 de branduri, între care unele prezente în premieră pe piaţa gălăţeană, vor funcţiona sub acelaşi acoperiş al dezvoltatorului New Europe Property Investments (NEPI).

Galerii comerciale, zonă de agrement şi restaurante

Lista chiriaşilor cuprinde nume precum H&M, C&A, Otter, Allshoes, Intersport, Puma, DM, Yves Rocher, Optiblu, Kendra, B&B, Splendor, Sevda, Top Shop, Animax, Atmosphere, Jolidon, Noriel, Benvenutti, Sabon etc. Evident, la toate acestea se adaugă şi hipermarketul Carrefour, primul de această dimensiune din Galaţi. Centrul comercial Shopping City Galați este dezvoltat pe un teren în suprafaţă de aproximativ 12 hectare, cu 1400 de locuri de parcare, galeriile comerciale acoperind aproximativ 18.000 metri pătraţi. Pe lângă magazine, dezvoltatorul NEPI a inclus şi o zonă de agrement, care cuprinde cazinouri, bowling, săli de jocuri şi restaurante. De menţionat este faptul că tot începând de astăzi, pe piaţa gălăţeană intră pentru prima dată şi celebrul lanţ de restaurante fast-food KFC.

Tombolă la Carrefour

Noul hipermarket Carrefour are o suprafaţă de vânzare de 7.500 de metri pătraţi, în care pot fi găsite peste 30.000 de articole. "Sărbătorim alături de gălăţeni deschiderea primului hipermarket Carrefour din oraş şi îi invităm să descopere surprizele pe care le-am pregătit special pentru ei, de la preţurile cele mai mici din zonă, la tombolă, activităţi pentru copii sau delicii pregătite de către patiserii noştri! Ne bucurăm, de asemenea, că prin această nouă deschidere putem fi un factor de dezvoltare economică pentru regiune, atât prin creşterea puterii de cumpărare a clienţilor noştri, dar şi prin angajările realizate şi parteneriatele pe care intenţionăm să le încheiem cu producătorii locali", a declarat Andreea Mihai, director marketing al Carrefour România. Potrivit unui comunicat de presă al retailer-ului, toţi clienţii Carrefour Galaţi pot participa la o super tombolă prin care, pentru orice cumpărături efectuate în perioada 21 noiembrie – 11 decembrie 2013, primesc un talon de participare prin care intră în cursa pentru câştigarea marelui premiu - un autoturism Peugeot 301.

Citit 73921 ori Ultima modificare Vineri, 22 Noiembrie 2013 15:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.