Pescari, lăsaţi setcile acasă dacă nu aveţi autorizaţie!

Pescari, lăsaţi setcile acasă dacă nu aveţi autorizaţie!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăvara i-a scos din case pe amatorii de pescuit, care nu au mai avut răbdare să intre în legalitate cu actele şi, în dorinţa de a prinde cât mai mult peşte, au pus la bătaie scule destinate activităţilor comerciale. Patru persoane din judeţul Galaţi au fost prinse în această situaţie în numai câteva ore de poliţiştii de Ordine Publică şi cei de la Transporturi.

Un prim flagrant a avut loc la confluenţa Siretului cu Dunărea, unde un tânăr de 25 de ani a fost surprins pescuind cu o năpatcă, unealtă care ar fi necesitat autorizaţie de pescuit comercial. La mică distanţă de el, alţi trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 61 de ani, toţi din Movileni, au fost surprinşi într-o situaţie asemănătoare. Pescarii aruncaseră în apă, în apropierea podului, o năpatcă şi o setcă, în ciuda faptului că nu aveau autorizaţie de pescuit comercial.

"Poliţiştii le-au întocmit bărbaţilor depistaţi dosare penale pentru pescuit fără autorizaţie şi folosire de unelte de pescuit comercial de către persoane neautorizate", a precizat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Citit 6239 ori Ultima modificare Vineri, 28 Martie 2014 15:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.