Zi de FOC pentru echipajele de URGENŢĂ ale Ambulanţei! Iată de unde au venit cele mai multe apeluri

Zi de FOC pentru echipajele de URGENŢĂ ale Ambulanţei! Iată de unde au venit cele mai multe apeluri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sfârşitul săptămânii trecute nu a fost deloc unul paşnic pentru gălăţeni, dacă ar fi să luăm în calcul frecvenţa cu care echipajele de urgenţă au fost chemate să dea ajutor unor victime ale abuzurilor. În numai 24 de ore, aproape 100 de gălăţeni au avut nevoie de asistenţă medicală, mulţi acuzând fie înrăutăţiri ale stării de sănătate, pe fondul consumului de alcool, fie faptul că au fost agresaţi, de asemenea, din considerente bahice.

"Am avut 98 de solicitări, în decurs de 24 de ore, un număr aproape dublu faţă de o zi obişnuită. Dintre acestea, o pondere semnificativă au avut-o persoanele agresate sau sub influenţa alcoolului, al cărui număr a crescut faţă de media obişnuită cu circa 10 la sută", a precizat dr. Mihai Polinschi, directorul SAJ Galaţi.

Printre victimele violenţei determinate de consumul de alcool s-au numărat o tânără de 23 de ani din Galaţi, bătută de partener, dar şi un bărbat de 25 de ani, adus de la Hanu Conachi după ce mai mulţi indivizi l-au agresat. Ambii au fost transportaţi la Spitalul de Urgenţă şi vor decide dacă vor face plângere împotriva celor care le-au provocat traumatisme.

Citit 1397 ori Ultima modificare Luni, 09 Iunie 2014 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.