Undă verde pentru GOSPODĂRIRE URBANĂ/ Avocat pentru PROCESE de zeci de milioane de lei

Undă verde pentru GOSPODĂRIRE URBANĂ/ Avocat pentru PROCESE de zeci de milioane de lei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aleşii locali au încuviinţat prin vot angajarea unui avocat de către SC Gospodărire Urbană SRL Galaţi pentru reprezentarea intereselor societăţii în faţa instanţelor judecătoreşti, în toate fazele procesuale, în două dosare aflate pe rolul Tribunalului Galaţi. În prima cauză, societatea se luptă să conteste o decizie a Curţii de Conturi Galaţi care o obligă să recupereze sume uriaşe de bani. Concret, este vorba despre sporul pentru condiţii vătămătoare de muncă, spor de calculator, spor de fidelitate, spor de confidenţialitate şi indemnizaţie de hrană, acordate în anul 2009 şi de premiile în limita a doi la sută din cheltuielile salariale anuale, acordate personalului contractual din cadrul firmei în luna noiembrie 2009. Cel de-al doilea dosar are ca obiect despăgubiri civile în valoare de 105.911 de lei şi daune morale în valoare de un million de euro, cerute de Ioan Chiricuţă, victima unui accident petrecut în incinta Plajei Dunărea. După cum v-am mai informat, Ioan Chiricuţă şi-a frânt coloana vertebrală în urma unui salt de la platformă, în bazinul care era în curs de umplere.
Rămâne de văzut dacă apărătorul plătit din bani publici va reuşi să câştige aceste cauze.

CITEŞTE ŞI: Victima unui ACCIDENT la Plaja "Dunărea" a dat în JUDECATĂ Gospodărire Urbană pentru peste UN MILION DE EURO

Citit 1383 ori Ultima modificare Miercuri, 20 August 2014 18:52

5 comentarii

 • postat de Akbar
  Joi, 21 August 2014 11:38
  86.127.208.***
  Pe site-ul societatii compartimentul juridic are, printre altele si urmatoarea atributie:
  "- Reprezintă interesele Gospodărire Urbana S.R.L. Galaţi în faţa instanţelor judecătoreşti, a Curţii de Arbitraj şi a altor organe de jurisdicţie, organelor de urmărire penală, a notariatelor, precum şi în raporturile cu persoanele fizice şi juridice pe baza delegaţiei date de conducerea societăţii;"
  Se pare ca alesii locali habar n-au de organigrama societatii ce cu mandrie o pastoresc.
  Nu-i de mirare !
  1
  7
  Raportează
 • postat de galatean
  Joi, 21 August 2014 10:08
  5.13.145.***
  Au nevoie de avocat sa le apere puturosenia , mizeria si gogomaniile pe care le fac ! Vezi distrugerea teilor din oras !
  1
  7
  Raportează
 • postat de rock
  Joi, 21 August 2014 09:47
  5.13.223.***
  de regula hotii au nevoie de avocat
  1
  7
  Raportează
 • postat de Mihai
  Joi, 21 August 2014 07:50
  78.96.253.***
  Pentru omul muncii, Du-te la scoala si apoi scrie .
  4
  5
  Raportează
 • postat de omul.muncii
  Joi, 21 August 2014 07:41
  83.103.186.***
  suna super "aparatorul platit din bani publici" o fi T.Tercu av.de renume durbaciano-gavaneano,care va cistiga prin neprezentare(cum se intimpla de regula cu angajatii,juristi ai primariei si ai s.c.subordonate, unde apare magnifica fraza "se poate judeca si in lipsa).aparatorul care apara furaciunea de sporuri obtinute ilegal de salariati ca stimulent la gospodarirea si curatenia "lucioasa"a NOULUI ORAS.La ce le-o mai fi trebuind av. ca vine amnistia fiscala,mare pomana electorala,mita pentru puturosi,fraieri si antenisti. S-o duce-ti bine galateni.VOTATI dottore VVPONTAURUL si ve-ti fi fericiti
  4
  7
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.