BĂTAIE şi SCANDAL pentru roţi de căruţă, într-o localitate gălăţeană

BĂTAIE şi SCANDAL pentru roţi de căruţă, într-o localitate gălăţeană
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un băiat în vârstă de 14 ani din Berești Meria a ajuns la spital după că a mâncat bătaie de la un consătean în vârstă de 47 de ani. Minorul, împreună cu un prieten în vârstă de 13 ani, ar fi furat două roți de căruță din curtea consăteanului, în noaptea de joi spre vineri, respectiv 19 spre 20 februarie.

A doua zi pe lumină, când s-a întâlnit pe drum cu fiica celui pe care-l păgubise, puștiul nu numai că nu și-ar fi cerut scuze, ba ar fi fost și impertinent, spunând că o să vină și-o să-i fure fetei și chiloții de pe sârmă. Încă supărat că rămăsese fără roți, ba auzind și despre impertinență, bărbatul păgubit a dat buzna peste minor în casă și ia dat o chelfăneală.

Acum, minorul este internat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copiii, cu urme la gât și o vânătaie pe față. Viața nu îi e în pericol. Din câte am putut aflat, polițiștii din comună îl mai cercetează pe cei doi băiați și în alte cazuri de furt.

"În cauză s-au deschis două dosare de cercetare. Unul pentru furt, care îi vizează pe cei doi minori și încă unul pentru vătămare corporală, în care este cercetat bărbatul de 47 de ani de la Berești-Meria", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliției Județene (IPJ) Galați, cms. Cristina Tatulici.


CITEŞTE ŞI: ALARMANT! Un tânăr de doar 16 ani din Galaţi era să moară de la ETNOBOTANICE

Citit 1614 ori Ultima modificare Luni, 27 Aprilie 2015 17:05

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.