ACCIDENT ORIBIL la Brăila. Tânăr din Galaţi, de 19 ani, UCIS DE STÂLPUL pe care l-a lovit cu maşina
Foto: Foto: Obiectiv Brăila

ACCIDENT ORIBIL la Brăila. Tânăr din Galaţi, de 19 ani, UCIS DE STÂLPUL pe care l-a lovit cu maşina
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Accident oribil, joi în jurul orei 00,30, pe Drumul European 584 din judeţul Brăila. Un tânăr de 19 ani, din Galaţi, şi-a pierdut viaţa la câteva secunde după ce a scăpat teafăr din accidentul rutier pe care l-a provocat.

Tânărul, Gabriel V., conducea un autoturism marca Peugeot 307 pe DE 584, iar la intersecţia cu Aleea Staţiunii Lacul Sărat, din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra direcţiei şi a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public. În autoturism, pe lângă şofer, mai erau două persoane, un băiat şi o fată. Cei trei au coborât imediat din maşină pentru a evalua pagubele, toţi fiind nevătămaţi. Gabriel s-a întors însă lângă maşină pentru a-şi lua cheile din contact. În acel moment însă, stâlpul lovit de autoturism s-a prăbuşit, prinzându-l pe şofer sub el.

Prietenii lui au fost şocaţi de cele întâmplate, mai ales că după impact stâlpul rămăsese în picioare. La faţa locului a ajuns şi un echipaj al ambulanţei, dar medici nu au mai putut face nimic pentru tânărul gălăţean, declarându-i decesul. „Trupul tânărului a fost transportat la medicină legală pentru efectuarea necropsiei”, ne-a declarat Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Poliţiştii de la rutieră din Brăila au deschis în cauză un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.

Citit 7417 ori Ultima modificare Joi, 16 Iulie 2015 17:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.