Litrul de benzină – mai mic decât litrul… obişnuit?

Litrul de benzină – mai mic decât litrul… obişnuit?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sesizată de unul dinte cititorii săi în legătură cu faptul că o anumită benzinărie din Galaţi nu ar da la pompă exact cantitatea de combustibil afişată, „Viaţa liberă” a încercat să afle dacă şi Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului Galaţi a primit reclamaţii în acest sens.

„Într-adevăr, au existat două sesizări”, răspunde Carmen Tudor, directorul coordonator al C.R.P.C. Galaţi: „Prima sesizare a fost făcută în luna martie a acestui an şi, după cercetările făcute în colaborare cu Metrologia, s-a concluzionat că reclamaţia asupra cantităţii de combustibil dată la pompă şi neconcordanţa cu afişajul electronic este neîntemeiată. Cea de-a doua sesizare tocmai a fost formulată, iar comisarii noştri urmează să cerceteze - de asemenea împreună cu reprezentanţii Metrologiei - pentru a afla dacă este sau nu întemeiată”.

În oricare dintre situaţii – sesizarea făcută la C.R.P.C. Galaţi are temei sau este doar o suspiciune nefondată - „Viaţa liberă” vă va informa asupra rezultatului obţinut de ancheta Protecţiei Consumatorului.

Citit 2839 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.