UPDATE/ VIDEO - "Curăţenie de toamnă" - GUNOIUL de pe un restaurant-ponton de pe FALEZĂ ajunge direct în DUNĂRE

UPDATE/ VIDEO - "Curăţenie de toamnă" - GUNOIUL de pe un restaurant-ponton de pe FALEZĂ ajunge direct în DUNĂRE
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

UPDATE, ora 16,10: Am fost contactaţi de către directorul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Răzvan Avram, care ne-a spus că nu ştie despre ce este vorba, dar că amenda va trebui plătită de către angajat/angajaţi, dacă a/au făcut acest lucru.


Fotograful Florin Tofan a postat, duminică, 13 septembrie, pe pagina sa de Facebook, un clip în care un angajat de pe unul dintre restaurantele-ponton de pe Faleză mătură gunoaiele menajere direct în Dunăre.

Pontonul în cauză este deţinut de către directorul Agenţiei Judeţene pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, Răzvan Avram, un obişnuit al somărilor Gărzii de Mediu, dacă ţinem cont de faptul că, în fiecare primăvară, întinderea de apă din jurul restaurantul său devină o întindere de plastic, din cauza PET-urilor care se adună în jur.

Patronul pontonului nu a putut fi contactat pentru a-i cere un punct de vedere, în schimb, potrivit comisarului şef al Gărzii de Mediu, Marian Mocanu, dacă există dovezi pentru modul în care se face curăţenie pe ponton, acesta riscă o amendă cuprinsă între 20.000 şi 40.000 de lei.

„Dacă există dovezi, poze sau înregistrări video, vom merge în control acolo”, a conchis comisarul şef, Marian Mocanu.

 

Cine le da autorizația de mediu? Cine ii poate sancționa pentru așa ceva? Dați va rog cât mai multe share-uri, poate cineva se va sesiza!

Posted by Florin Tofan on Sunday, September 13, 2015
Citit 4171 ori Ultima modificare Luni, 14 Septembrie 2015 16:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.