Zona de AGREMENT de la ZĂTUN a fost FINALIZATĂ. Când se dă liber la PESCUIT

Zona de AGREMENT de la ZĂTUN a fost FINALIZATĂ. Când se dă liber la PESCUIT
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Vineri, 30 octombrie, s-au finalizat lucrările de transformare a Bălţii Zătun în bază de agrement cu specific pescăresc, iar până la jumătatea lunii noiembrie ar trebui să fie tăiată şi panglica. Chiar dacă vara a trecut demult şi nu mai avem ocazia să ieşim la un grătar, să ne întindem cearşaful la plajă, să stăm la cort pe marginea bălţii, măcar totul este pregătit pentru vara viitoare. Şi la pescuit se va da drumul aici tot în 2016.

Potrivit directorului Serviciului Public Judeţean de Administrare a Domeniului Public şi Privat (SPJADPP) Galaţi, Vali Viorel Sandu, în următoarele zile trebuie semnat procesul-verbal de recepţie a lucrării, motiv pentru care au fost făcute adrese în acest sens Inspectoratului de Stat în Construcţii, Consiliului Judeţului, dar şi către Agenţia de Mediu. „În maxim şapte zile, procesul-verbal va fi semnat de către Comisia de recepţie, iar până pe 15 noiembrie vom oficializa finalizarea proiectului şi vom tăia panglica”, ne-a spus şeful SPJADPP Galaţi, Vali Viorel Sandu, administratorul Bălţii Zătun.

Proiectul „Baza de agrement cu specific pescăresc Balta Zătun” a avut o valoare de 1.485.000 de lei, iar acesta a constat în realizarea unui puţ forat, a unei staţii de epurare, a iluminatului, dar şi amenajarea a 19 căsuţe, duşuri, refugii pentru pescari, foişoare de observaţie şi altele.

Citit 5696 ori Ultima modificare Marți, 03 Noiembrie 2015 03:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.