EXPLOZIE, urmată de INCENDIU, la o cafenea din centrul Chişinăului. 20 de persoane, inclusiv copii, au fost RĂNITE. Două dintre acestea, TRANSPORTATE la BUCUREŞTI
Foto: Sursa foto, evz.ro

EXPLOZIE, urmată de INCENDIU, la o cafenea din centrul Chişinăului. 20 de persoane, inclusiv copii, au fost RĂNITE. Două dintre acestea, TRANSPORTATE la BUCUREŞTI
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Cel puţin 20 de persoane, între care şi copii, au fost rănite sâmbătă, 9 ianuarie, într-o explozie produsă la o cafenea din centrul Chişinăului, fiind transportate cu arsuri şi intoxicaţii la spital, a relatat evz.ro.

Doi dintre răniţi, aflaţi în stare gravă, urmau să fie transportaţi, duminică, 10 ianuarie, la Bucureşti, cu o aeronavă militară, potrivit unimedia.info.

Ministerul român al Apărării Naţionale (MApN) a precizat, într-un comunicat remis agerpres.ro, că aeronava militară a decolat de pe Baza 90 Transport Aerian de la Otopeni în jurul orei 11,00.

Incendiul a izbucnit la o cafenea cu două etaje din apropierea Pieţei Centrale, pe bulevardul Ştefan cel Mare, după ce într-o încăpere a explodat o butelie de gaz. Apelul la pompieri a parvenit la ora 13,24. În stingerea incendiului au fost implicate trei autospeciale. Nouă ambulanţe s-au deplasat la faţa locului, potrivit siteului unimedia.info. Incendiul, care a cuprins în total 55 metri pătraţi din bucătăria şi salonul localului, a fost localizat în 15 minute, fiind salvat restul clădirii.

Serviciul pentru Situaţii Excepţionale a demarat o anchetă pentru a stabili circumstanţele producerii incendiului şi cauza exactă a declanşării exploziei.

Sursa foto, unimedia.info

Citit 3279 ori Ultima modificare Duminică, 10 Ianuarie 2016 14:13

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.