Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

La Teatrul Dramatic „Fani Tardini” se joacă vineri, 22 ianuarie, de la ora 19,00, un spectacol al emoţiilor şi sentimentelor. Piesa „Cerere în căsătorie” de Anton Pavlovici Cehov, va cuceri şi de această dată publicul, datorită jocului alert şi montării apreciate atât la Galaţi, cât şi în Capitală. Piesa lui Cehov este un studiu dramatic despre oameni singuri, care nu şi-au găsit jumătatea, oameni care sunt confuzi, care nu-şi mai găsesc locul şi echilibrul. Dulce-amarul replicilor este valorificat de regizorul Felix Alexa, recunoscut pentru atelierele teatrale în mai multe ţări ale lumii. Din distribuţie fac parte actorii Cristian Gheorghe, Petronela Buda şi Lucian Pânzaru. Decorul este semnat de Andrada Chiriac.

Revine "Vânzătorul de vise"


Sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 19,00, în Sala Mare a Dramaticului se joacă o comedie bine lucrată până în cele mai mici amănunte: „Vânzătorul de vise”, în regia şi adaptarea artistică a lui Eugen Făt, după piesa „Portugalia” de  Zoltán Egressy şi "The Star Maker", filmul lui Giuseppe Tornatore. Pe scenă, actorii vor intra în rolul unor personaje care se îneacă în banalul cotidian al unei localităţi din Ungaria, unde un impostor le vinde vise celor care speră că vor putea plăti o taxă ca să ajungă în Portugalia, supunându-se unor probe inventate de casting. Cu imagini proiectate pe tavan, spectacolul se află la graniţa dintre teatru şi film. Distribuţia este alcătuită din actorii Gabriel Constantinescu, Petrică Păpuşă, Ion Moldoveanu, Flavia Călin, Vlad Ajder, Răzvan Clopoţel, Mihaela Lecca-Gorea, Elena Ghinea, Ana Maria Ciucanu, Lică Dănilă şi Ştefan Forir.

O piesă pentru copilul din fiecare


Spectacolul de duminică, 24 ianuarie, de la ora 19,00, ne va readuce în amintire imaginea copilăriei. „Take, Ianke şi Cadâr” de Victor Ion Popa s-a jucat mereu cu sala plină. Potrivit regizorului Eugen Făt, „marele secret al acestui spectacol este textul”. Actorii se joacă cu personajele şi reuşesc să prindă şi publicul în febra jocului. Din distribuţie fac parte actorii Marian Sterian, Gabriel Constantinescu, Petrică Păpuşă, Dan Căpăţână, Ciprian Braşoveanu, Cristina Uja şi Svetlana Friptu. Scenografia este semnată de Lăcrămioara Dumitraşcu.

Preţul biletelor este de 18,90 şi 14,70 lei pentru adulţi, iar pentru elevi, studenţi şi pensionari este de 10 lei.

Citit 1135 ori Ultima modificare Vineri, 22 Ianuarie 2016 01:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.