MINISTRUL delegat pentru românii de pretutindeni, în VIZITĂ la Galaţi

MINISTRUL delegat pentru românii de pretutindeni, în VIZITĂ la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, va avea o întâlnire astăzi, 11 mai, la ora 19,00, cu reprezentanţii Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi şi cu membrii organizaţiilor studenţeşti, la sediul de pe Strada Domnească, nr. 47. În cadrul acestei întâlniri, vor fi discutate proiectele de cooperare transfrontalieră dintre România şi Republica Moldova.

Dan Stoenescu a absolvit Austin College din Texas, SUA, cu o diplomă de licență în Studii Internaționale (2003), iar în 2005 a obținut o diplomă de master în Globalizare și Dezvoltare de la Universitatea Warwick, Marea Britanie.

A mai urmat cursuri post-universitare cu specializarea Migrație Forțată și Studii asupra Refugiaților la Universitatea Americană din Cairo (2006) și are un doctorat în Științe politice, acordat de Universitatea din București (2009).  A urmat cursuri la European Security and Defence College la Bruxelles, Netherlands Instititute of International Relations Clingendael la Haga, Institutul Matías Romero la Ciudad de Mexico și Institutul Saifi pentru limba arabă în Beirut. A predat cursuri la Universitatea din București și la Institutul Diplomatic Român. În 2000, s-a numărat printre fondatorii Ligii Tinerilor Români de Pretutindeni și apoi a înființat Centrul pentru Educație Democratică.

Citit 1912 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Mai 2016 17:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.