Intervenţie cu elicopterul SMURD Galaţi la Tulcea

Intervenţie cu elicopterul SMURD Galaţi la Tulcea

Foto ”Viața liberă”, Remus Basalic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
1 comentariu


Elicopterul SMURD Galaţi a fost solicitat pentru a prelua un pacient de 57 de ani, din localitatea Uzlina, judeţul Tulcea. Bărbatul suferea de o colică renală, dar nu s-a putut ajunge la el cu ambulanţa, din cauză că drumurile din Tulcea sunt impracticabile în urma ninsorilor. „Colegii mei au preluat de la Tulcea un pacient cu colică renală, la care nu s-a putut ajunge din cauza zăpezii. Când s-a putut interveni, a fost solicitat elicopterul de la Galaţi. Pacientul a fost transportat la Spitalul Judeţean într-o stare stabilă”, ne-a declarat medicul Angel Trifan, şef UPU-SMURD Galaţi.

Din păcate, medicul care era de serviciu pe elicopter a suferit şi un accident. Acesta a alunecat la Tulcea şi, în urma căzăturii, şi-a fracturat antebraţul drept. Medicul a fost înlocuit de o colegă, care a fost chemată din concediu.

Citit 2703 ori Ultima modificare Luni, 09 Ianuarie 2017 19:05

1 comentariu

 • postat de Irina Marți, 10 Ianuarie 2017 11:43 5.13.180.*** Link la comentariu
  0
  0

  Foarte frumos din partea Serviciului de Ambulanta Tulcea. Din pacate nu pot spune acelasi lucru si depre Serviciul Ambulanta Galati. In urma cu citiva ani, nu de mult, am avut aceeasi suferinta care din pacate s-a manifestat in week-end cind medicii isi vor drepturile de week-end. Cind am sunat la 112 m-a intrebat de problema am si am cominicat problema mea si mi s-a spus ca va comunica mai departe la Serviciul de Ambulanta. Va pot spune ca am primit telefon dupa o ora sa ma intrebe daca mai am nevoie de Salvare. O ora in care ma zvircolisem de durere si simteam cum mi se umfla abdomenul. Iar cind au venit cei de la Ambulanta m-au luat in ras zicindu-mi k asta nu-i urgenta si ca sunt accindente care se incadreaza la regim de urgenta. Era o ea, nu stiu cine si cum o chema, dar consider k e o nesimtita. Cum poti spune asa ceva unei persoane care se zvircoleste de durere si care nu si-a dorit si nici provocat acea durere? Accidentele sunt provocate de nebuni, de niste cretinii care sunt constienti ca se poate intimpla asa ceva facind scamatorii cu masina sau mergind cu viteza luminii. Din partea mea n-au decit sa moara k asa se mai curata lumea de nebuni, care fac rau cu buna stiinta.
  Ca sa vedeti ! Asta-i Serviciul nostru de Ambulanta, mai vreti si elicopter pt o `simpla` colica renala care nu se considera a fi urgenta?
  Sa va fie rusine!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.