PRIMĂRIA GALAȚI vrea un LOGO de 113.000 de lei, dar greşeşte documentaţia

PRIMĂRIA GALAȚI vrea un LOGO de 113.000 de lei, dar greşeşte documentaţia
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Nu mai puţin de 113.000 de lei fără TVA este suma pe care Primăria o pune la bătaie pentru „Branding şi Identitate vizuală a municipiului Galaţi”. Concret, îşi doreşte contractarea „unei societăţi comerciale, Agenţie Design şi Web, cu scopul realizării unei noi identităţi vizuale (LOGO) pentru municipiul Galaţi”, şi aşteaptă ofertele până pe 23 mai.

„Prin această achiziţie, autoritatea îşi doreşte să ofere publicului ţintă o imagine atractivă, dar şi corectă asupra oportunităţilor oferite de Galaţi”, explică Primăria utilitatea demersului.

Câştigătorul achiziţiei - care are drept criteriu de atribuire preţul cel mai scăzut - va trebui să-i ofere Primăriei un „Manual de comunicare pentru heraldica existentă a municipiului Galaţi” (reconstrucţia în sistem vectorial a heraldicii existente), „Identitate vizuală brandig şi moto reprezentativ” pentru oraş şi un nou design pentru website-ul propriu.

Având în vedere scandalul stârnit de logo-ul Bucureştiului, putem spune că Primăria Galaţi este cel puţin îndrăzneaţă lansând o asemenea cheltuială. Mai ales că, din grabă sau nebăgare de seamă, a urcat pe site un caiet de sarcini incomplet: patru pagini din cinci! şi a fost nevoită să revină cu o erată.

Citit 2108 ori Ultima modificare Joi, 18 Mai 2017 18:07

6 comentarii

 • postat de Romeo
  Luni, 22 Mai 2017 23:33
  Acest logo ar trebui aplicat pe panzarul moldovenesc. Nu? Mai bine ajutati un copil bolnav. De toata jena.
  1
  0
  Raportează
 • postat de logoglgl
  Vineri, 19 Mai 2017 18:21
  Propunere logo GL: imagine HD cu maidanezi in p_nis cap_tivus (asa cum sunt vazuti mai peste tot), excrementele lor (din plin), mizerie extrema si mult, foarte mult puf de la plopi.... si gata logo-ul. Este si foarte convenabil ca pret (il fac eu gratis).
  0
  3
  Raportează
 • postat de marcagl
  Vineri, 19 Mai 2017 15:26
  Tara arde, iar baba se piaptana !... (cireasa de pe tort: pretul DUBLU fata de cel al logo-ului Capitalei !!!).
  Terchea-berchea asta vrea logo la standarde EUROPENE, pentru un oras la standarde de EV-MEDIU sau chiar mai rau.
  0
  4
  Raportează
 • postat de Citizen_GL
  Vineri, 19 Mai 2017 09:03
  "Ce-i lipseşte chelului? Tichie de mărgăritar!" - asa spune o vorba romaneasca, care de altfel se potriveste de minune in cazul de fata. Autoritatile in loc sa faca ceva pentru oras, sa atraga turisti si investitori, pun carul inaintea boilor, crezand ca un logo va face acest lucru. Nu mai comentez despre cat se va plati pentru acest logo...ati vazut doar si scandalul din capitala pe aceeasi problema.
  Atat pot cei pe care i-ati votat dragi galateni... ei care au mai fost la conducerea acestui oras muulte mandate si in urma carora nu se vede nimic important pentru oras.
  0
  6
  Raportează
 • postat de Ana
  Vineri, 19 Mai 2017 08:02
  Alți bani sifonați...
  0
  4
  Raportează
 • Vineri, 19 Mai 2017 00:51
  Felicitari echipelor de Marketing din echipa Primăriei Galați.Ce vreți voi este asemănător cum ai da cu ruj...ceva.Poate la Logo,puneți și Cartierul Dimitrie Cantemir că și el există în Orașul Galați(după scripturi).Puneți și Statia de epurare care există și ea(tot după scripturi).Pe afara e vopsit gardul și înăuntrul e Leopardul...cam așa ceva.Stimati Marketari...știți ce înseamnă FREELANCER?STUDIATI...ideea mea care am drept de proprietate intelectuala.Si va ajunge mai puțin.Va spun asta că sa moară acei Marketari de invidie.Asta înseamnă să fii Google Local Guides si...I Love Galati,I Love Romania!
  0
  5
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.