AȚI VĂZUT-O? Adolescentă căutată de familie

AȚI VĂZUT-O? Adolescentă căutată de familie
Evaluaţi acest articol
(15 voturi)

O tânără în vârstă de 18 ani, din judeţul Galaţi, este căutată de familie, după ce a plecat din casa tatălui ei, cu tot cu bagaje. Alina Bîdea a venit la Valea Mărului în vacanţă, din Belgia, unde locuieşte cu mama ei. După plecarea acesteia, fata a vrut să mai rămână cu tatăl câteva zile, numai că marţi, 30 august, fără să dea nicio explicaţie, şi-a făcut bagajele şi a plecat. Nu a mai dat niciun semn de viaţă, în ciuda faptului că rudele au încercat să o găsească.

"Telefonul îl are închis, iar pe Facebook nu răspunde. Noi bănuim că a plecat cu un tânăr, mult mai mare ca ea, care este din Galaţi şi cu care ţinea legătura la telefon când era în Belgia. Credem că acesta a fost motivul pentru care a vrut să mai rămână în ţară. L-am contactat pe băiat, dar el a spus că nu e la el. Nici mama ei, care se opunea legăturii lor, nu ştie nimic de ea. Vrem măcar să ştim că e bine, unde este, cu cine, ce face", ne-a spus Păunica Popa, mătuşa Alinei.

Familia fetei i-a anunşat dispariţia şi la Poliţie, în cursul zilei de miercuri. Oamenii speră la un semn din partea Alinei sau cel puţin de la persoanele care au văzut-o şi pot da relaţii.

Alina Bîdea are circa 1,65 metri înălţime, este slăbuţă, are părul negru, lung şi ochii căprui. Cei care pot da relaţii sunt rugaţi să sune la 112 sau la telefonul 0746.545.325 - Păunica Popa.

Citit 40579 ori Ultima modificare Miercuri, 30 August 2017 19:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.