Un gălățean şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident petrecut în Tulcea
Foto: ISU Tulcea

Un gălățean şi-a pierdut viaţa într-un tragic accident petrecut în Tulcea
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Grav accident de circulaţie pe DN 22, pe raza localității Revărsarea, din județul Tulcea. Un gălăţean, care se afla la volanul unui autoturism Dacia Papuc, şi-a pierdut viaţa în urma tragicului eveniment rutier. În incident a fost implicat şi un autoturism marca Audi, condus de un tulcean, în vârstă de 35 de ani. Conform celor de la IPJ Tulcea, se pare că şoferul autoturismului Audi circula cu viteză foarte mare. Cel mai probabil, acesta a pierdut controlul asupra direcției şi a intrat în coliziune frontală cu autoturismul Dacia Papuc.

La fața locului au intervenit o autospecială a ISU Tulcea, o autospecială de descarcerare grea, două maşini SMURD şi trei autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea.

După ce medicii au evaluat starea şoferului de 35 de ani, au solicitat ajutorul elicopterului SMURD Galaţi, care a preluat pacientul şi l-a transportat la Spitalul Judeţean Galaţi.

La faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie, care a demarat o anchetă, pentru a stabili cauza exactă a producerii accidentului. Pe timpul cercetărilor la faţa locului, traficul pe DN 22 s-a desfăşurat îngreunat, pe un singur fir.

Citit 22022 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Septembrie 2017 11:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.