Top 5 gadgeturile care alungă arşiţa

Top 5 gadgeturile care alungă arşiţa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

A trecut Sfântul Ilie, dar vara nu s-a călătorit, după cum se spunea în popor. Dimpotrivă, avem şanse serioase să ne topim în birouri, în viitorul apropiat, mai ales dacă vrem să mai facem şi ceva economie şi să nu ţinem aparatele de aer condiţionat deschise non-stop. Ca să ne luptăm cu căldura care va să vină şi să reuşim să şi lucrăm eficient, ne-am putea dota cu câteva gadgeturi care nici nu costă foarte mult, dar par să facă o treabă fantastic de bună, mai ales dacă ţinem cont de părerile utilizatorilor, pe care le-am găsit pe diverse forumuri. Nu trebuie să le cumperi pe toate sau în nici un caz pe toate odată şi să îţi cheltuieşti o bună parte din salariu. Ajunge să vă luaţi unul sau două pentru confort şi eficienţă, la locul de muncă.

E bun şi un ventilator! Un Lanke KF 300! Nu te gândi că gadgetul are elicea cât capul nebunului şi că va atrage atenţie nedorită asupra ta la serviciu! Lanke este, de fapt, un gadget de dimensiuni reduse, dar care compensează prin eficienţă. Atunci când e conectat la PC sau la laptop, evident prin mufa USB, te răcoreşte în zona feţei. Elicele sunt destul de mici şi, oricât de mult s-ar strădui, nu aduc crivăţul cu ele. Ca să simţi cum ţi se luminează faţa atunci când bate vânt dinspre Lanke KF 300, ai avea nevoie de două sau chiar de trei bucăţi, aşezate strategic. Vei plăti cam 20 de lei pe bucata, plus taxe de curierat.

Frigul vine de la elicea din mouse! Tanko USB Cooler Mouse este un mouse ca toate celelalte, doar că este dotat cu un ventilator care nu-ţi lasă palma să transpire atunci când îl foloseşti. Se conectează prin USB la calculator şi face treabă destul de bună. Costă însă şi destul de mult, adică 130 de lei, în magazinele online. E bun de vară, în cazul în care munca de birou ocupă, în viaţa ta, un loc atât de important încât ai calculator cu dotări de vară, de iarnă, de ploaie, de lapoviţă şi vânt puternic!

Să îngheţe tastaura! Se ocupă Ky Fan M100! E un aparat destinat răcoririi laptopurilor şi tastaurilor wireless, dar merge pus pe post de stand şi răcoreşte binişor şi la picioare. Fără taxe de expediere veţi da pe el circa 35 de lei.

Frigider mic, mic! Retro Mini Fridge. Se conectează prin USB şi poate ţine la rece o doză de bere sau una de suc. Poate scădea temperatura băuturii cu 20 de grade faţă de temperatura din cameră. Dacă vrei să-l foloseşti la laptop, îţi va mânca din durata de viaţă a bateriei dacă nu e conectat la priză. Nu costă fantastic de mult, dar nici extraordinar de ieftin nu e, la 100 de lei.

Tanko USB Cooler Keyboard. Funcţionează cam pe acelaşi principiu ca mouse-ul, se conectează prin USB la calculator şi asigură ventilarea în zona palmelor. Preţul gadgetului variază în jurul sumei de 200 de lei.

Citit 2199 ori Ultima modificare Vineri, 26 Iulie 2013 13:43

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.