Accident din cauza neatenţiei pe DN 24D

Accident din cauza neatenţiei pe DN 24D
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Neatenţia a mai produs un accident. De data aceasta, pe DN24D, în zona Gârboavele. Conform poliţiştilor, un şofer care a vrut să iasă cu maşina de pe un drum secundar pe DN 24D, nu a fost atent şi s-a ciocnit cu un alt autoturism, care circula pe drumul naţional.

"Din primele verificări, a reieşit faptul că şoferul unui autoturism, care ieşea de pe un drum lăturalnic, a pătruns pe DN 24D şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care se afla într-o depăşire. Cei doi şoferi implicaţi în accident nu au consumat băuturi alcoolice", ne-a declarat scms. Iulian Ungur, IPJ Galaţi.

"Am fost solicitaţi la un accident de circulaţie petrecut pe DN 24D. Au existat mai multe victime: o adolescentă de 16 ani, cu suspiciune de fractură de bazin, două fete, de şase, respectiv, 10 ani, cu mai multe contuzii, un bărbat de 23 de ani, cu policontuzii, şi un bărbat de 63 de ani, care a primit îngrijiri la faţa locului, refuzând transportul la spital", ne-a declarat dr. Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citit 4969 ori Ultima modificare Luni, 09 Iulie 2018 00:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.