Jandarm rănit grav pe trecerea de pietoni din faţa instituţiei
Foto: GSDG | Facebook

Jandarm rănit grav pe trecerea de pietoni din faţa instituţiei
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Un angajat al Jandarmeriei Galaţi a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară. Accidentul a avut loc pe strada Traian, chiar în faţa instituţiei, jandarmul, în vârstă de 47 de ani, traversând strada pe trecerea de pietoni. Din păcate, nu a fost observat de şoferul unei autoutilitare, care l-a lovit. Jandarmul era în timpul serviciului şi traversa strada între cele două sedii ale instituţiei la care lucrează.

„Un bărbat de 47 de ani a fost accident de o autoutilitară condusă de un bărbat de 26 de ani, care nu i-a acordat prioritate la trecerea de pietoni. Bărbatul de 47 de ani a fost rănit şi transportat la spital. În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a explicat cms. şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.  

Şoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

Jandarmul a fost transportat de urgenţă la spital cu multiple fracturi, inclusiv în zona capului. El se află la Unitatea de Primiri Urgenţe, unde se află în curs de investigare, urmând ca medicii să îi stabilească diagnosticul.

Din păcate, trecerea de pietoni din faţa Jandarmeriei este foarte periculoasă, în zonă fiind necesare limitatoare de viteză pentru ca astfel de incidente să nu mai aibă loc.

Citit 6411 ori Ultima modificare Sâmbătă, 28 Iulie 2018 22:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.