Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

În cadrul unui control efectuat în vederea soluţionării unei sesizări, poliţiştii locali din cadrul Serviciului de Protecţie a Mediului au constatat că G.T.G. nu a asigurat curăţenia în zona cuprinsă între imobilul său şi domeniul public, pe aceasta aflându-se depozitat gunoi de grajd. În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că gunoiul de grajd provine de la un număr mare de bovine pe care bărbatul le creşte în curtea imobilului. Gălăţeanul a fost sancţionat contravenţional, cu o amendă în valoare de 2.000 de lei, în conformitate cu prevederile HCL 124/2016 şi HCL 260/2018.
De asemenea, poliţiştii locali din cadrul Serviciului de Protecţie a Mediului, aflaţi în timpul unei acţiuni de patrulare, au constatat că numiţii V.M. şi S.G.V. au abandonat, dintr-o autoutilitară, pământ în amestec cu deşeuri vegetale şi bucăţi din beton, ocupând o suprafaţă de aproximativ patru metri pătraţi, dintr-o zonă dezafectată aferentă şoselei Galaţi - Smârdan. Persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 211/2011.

Citit 1573 ori Ultima modificare Luni, 06 Mai 2019 18:18

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro