Eliberarea primarului din Schela se lasă aşteptată

Eliberarea primarului din Schela se lasă aşteptată
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ieri, la Tribunalul Galaţi au avut termen cele două dosare în care se cerea amânarea executării pedepsei care o are de ispăşit primarul din Schela, Iacov Bărceanu (FOTO). Unul dintre dosare este deschis chiar de către primar, celălalt fiind deschis de Consiliul Local Schela.

„Cele două dosare s-au conexat şi au primit un nou termen de judecată pe data de 10 august. Avocatul apărării a depus anumite înscrisuri la dosar, iar procurorul de caz a cerut un nou termen pentru a avea timp să studieze aceste documente noi”, ne-a explicat doamna Magdalena Muscă, purtător de cuvânt la Tribunalul Galaţi.

Tot la termenul de ieri s-a dispus trimiterea unei adrese către Primăria din Schela, prin care instanţa a solicitat amănunte despre cine ocupă acum postul de primar şi cine îi va lua locul lui Iacov Bărceanu.

Vă reamintim că Iacov Bărceanu s-a predat Poliţiei după ce sentinţa sa a rămas definitivă la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Iacov Bărceanu a fost condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de patru ani şi şase luni pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Rămâne de văzut dacă primarul va obţine, aşa cum au solicitat peste 1.300 de locuitori ai comunei, amânarea executării pedepsei.

Citit 1578 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.