Corecţie cu picioarele, bâta şi scaunul!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Panaite Vasile, administrator la SC Edil Vazdan Construct SRL din Drăgăneşti, şi Lungu Vladislav, cetăţean al Republici Moldova, care lucra ca zilier la primul şi locuia fără forme legale în satul Malu Alb, comuna Drăgăneşti, au fost eroii negativi ai unui agresiuni comise în noaptea de 5 spre 6 ianuarie.

Atunci se aflau în faţa barului aparţinând  SC Buliga SRL din Drăgăneşti şi, „pe fondul unui conflict spontan”, aşa cum ei înşişi au declarat, au tăbărât pe Ion S., de 38 de ani, pe care l-au lovit cu picioarele, dar şi cu o bâtă, şi cu un scaun. L-au lovit cu sete peste corp, dar şi în cap, provocându-i victimei un traumatism cranio-cerebral cu fractură de boltă craniană, leziuni ce i-au pus în primejdie viaţa.

Conform procurorului Sorin Leau, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi, cei doi agresori au fost reţinuţi iniţial pentru 24 de ore, la data de 29 ianuarie, sub acuzaţia de tentativă la omor calificat în loc public. Pe 30 ianuarie., au fost prezentaţi la instanţa de judecată pentru luarea măsurii arestării preventive, ceea ce s-a şi întâmplat. Pe numele lor a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile. Evident, cercetările continuă cu cei doi în stare de arest preventiv.

Citit 1188 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.