Ce spun gălăţenii despre scandalul "Apartamentul"
Foto: Foto: Nicoleta Onofrei

Ce spun gălăţenii despre scandalul "Apartamentul"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei mai mulţi dintre gălăţenii cu care am stat de vorbă, deşi indignaţi, cred că autorităţile judeţene ar trebui să găsească o cale prin care să pună punct scandalului "Apartamentul" şi să nu mai irosească banii publici pe amenzi şi avocaţi.
Doamna Nina, 51 de ani
: "Este strigător la cer. Nu sunt de acord cu aşa ceva. Nu ştiu ce ar trebui să facă cei de la Consiliul Judeţului, dar cred că oricum ar fi, se va acţiona astfel încât să iasă tot cine trebuie în câştig. Nu ar fi trebuit să se ajungă în această situaţie. Sunt atâtea persoane care pierd case pentru nimic, pentru că nu mai vor băncile să le reeşaloneze datoriile."

Paul Dan Teodor, 24 de ani: "Am auzit despre acest scandal în care sunt implicate persoane foarte importante din oraş. Nu sunt de acord cu achiziţionarea unor locuinţe la asemenea preţuri, mai degrabă ar fi trebuit o licitaţie publică. Acum, bănuiesc că este deja târziu. Ar trebui ca autorităţile să acţioneze în interesul cetăţeanului, să se gândească la oameni, în primul rând, pentru că cetăţenii i-au votat pe cei aflaţi la conducerea judeţului. Trebuie să se ia hotărâri care să nu îi afecteze pe cetăţeni. Banii care s-au tot plătit sunt din buzunarele noastre şi ar trebui să se ţină cont de acest lucru".

Domnul Mihai, 72 de ani: "Sunt săraci care stau pe străzi pentru că nu au unde să locuiască. Sunt tineri care nu au nici măcar bani pentru a-şi permite o chirie, iar Consiliul Judeţului vinde apartamente pe sprânceană. Pe unii îi dau afară autorităţile, respectiv pe cei săraci, iar altora le vând case la preţuri foarte mici. Acum, dacă instanţa spune să facă acest lucru… trebuie să se supună. Ce poate să facă? Nici nu sunt de acord ca banii publici să fie irosiţi pe procese şi altele asemenea, în timp ce avem nevoie de multe alte lucruri. Sunt oameni vai de capul lor care au nevoie de ajutor".

Citit 2264 ori Ultima modificare Luni, 20 Ianuarie 2014 18:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.