CONFLICT între ciobani - Unul a MURIT, altul a ajuns în arest

CONFLICT între ciobani - Unul a MURIT, altul a ajuns în arest
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

O ceartă între doi ciobani din Oancea, care a avut loc la începutul lunii mai, s-a sfârşit tragic. Cei doi, Paul Liviu Chiosa şi Jenică Corcodel, s-au întâlnit pe un imaş din comună, ambii fiind cu oile. Liviu Chiosa, în vârstă de 25 de ani, i-a reproşat consăteanului său că a intrat abuziv cu oile pe imaş, acesta aparţinându-i şefului său. De la reproş la bătaie a fost doar un pas. Liviu Chiosa l-a lovit pe Jenică Corcodel, în vârstă de 36 de ani, care a căzut la pământ. Liviu Chiosa a continuat să îl lovească în abdomen şi în zona capului, provocându-i consăteanului mai multe leziuni, după care l-a abandonat pe câmp.

Rănitul a fost găsit abia a doua zi de un alt cioban, care l-a transportat acasă. O zi mai târziu, familia lui Corcodel a chemat ambulanţa, bărbatul fiind dus la Spitalul din Târgu Bujor. De aici a urmat un transfer la Galaţi, unde bărbatul a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Pe 29 mai, Corcodel a  fost externat, iar o zi mai târziu a decedat. În urma efectuării necropsiei, medici legişti au stabilit o legătură de cauzalitate între decesul bărbatului şi loviturile aplicate la începutul lunii mai.

Astfel, cazul a fost preluat de procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. „Inculpatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor. Acesta urmează a fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile”, ne-a declarat Liliana Istrate, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Citit 2134 ori Ultima modificare Marți, 02 Iunie 2015 18:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.