Gălăţenii - mână în mână cu brăilenii la pungăşii

Gălăţenii - mână în mână cu brăilenii la pungăşii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Biroul de Investigare a Fraudelor din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi şi Garda Financiară Brăila au finalizat controlul la o societate comercială din Brăila. Verificările au urmărit modul de înregistrare, declarare şi utilizare a produselor petroliere accizabile în evidenţele societăţii precum şi ale finanţelor publice.

S-a constatat că reprezentanţii legali ai agentului economic Dumitru C., din comuna Iveşti, judeţul Galaţi, împreună cu cei ai gălăţeanului Nicolae I. nu au evidenţiat în actele contabile operaţiunile economice sau veniturile realizate, sustrăgându-se de la efectuarea verificărilor financiare, fiscale sau vamale prin declararea fictivă a sediului social, prejudiciind bugetul statului cu suma totală de 3.832.945,35 lei.

Cercetările continuă pentru evaziune fiscală, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, precum şi falsul în declaraţii şi fals intelectual, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi a recuperării prejudiciului cauzat.

Citit 999 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.