Moldovean cu full de ţigări, la rezervor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pe Faleză, miercuri noaptea, la ora 23,30, în dreptul Grădinii Botanice, a fost oprit la control moldoveanul Denis T., de 25 ani, care conducea o maşină înmatriculată în ţara vecină. La control, poliţiştii de frontieră au constatat că tânărul nu poate prezenta permisul de conducere, iar verificările făcute de Poliţia Rutieră au arătat că cetăţeanul respectiv are permisul de conducere suspendat în Romania, începând cu 10 iunie 2009, pentru o perioada de 90 zile.

La controlul asupra autoturismului s-a constatat că şuruburile de fixare ale rezervorului prezentau urme recente de manipulare, moldoveanul ajungând la sediul Poliţiei de Frontieră pentru un control amănunţit. Astfel, în rezervorul dublu al maşinii proprietate personală au fost găsite 1.360 de pachete de ţigări marca „Plugarul” pentru care basarabeanul nu a putut prezenta documente de provenienţă, marfa fiind procurată din Republica Moldova.

Bărbatul a ajuns la Biroul Vamal Galaţi-Giurgiulesti, vameşii sancţionându-l cu 5.000 lei şi confiscându-i deopotrivă ţigările şi Mercedesul. Denis are acum dosar penal.

Citit 740 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.