Alina Sorescu: Eticheta de ”puştoaică” m-a urmărit mult timp

Alina Sorescu: Eticheta de ”puştoaică” m-a urmărit mult timp
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Alina Sorescu susţine că, din când în când, este recomandat să ne reinventăm, să căutăm să ne înconjurăm de oameni care să ne aducă zâmbete şi să găsim acel ceva care să ne umple de bucurie. Ea a găsit reţeta împlinirii şi a combinat perfect jobul de "mamă" cu cel de artistă. Aşa a dat viaţa atelierului de muzică pentru copii "Picii lu’ Soreasca". Trăieşte fiecare zi din plin şi deja se pregăteşte de spectacolele pentru Crăciun. Află ce mai pune la cale artista!

Reporter: Ce rol dintr-un serial celebru ţi-ai fi dorit să interpretezi?

Alina: Mi-ar fi plăcut să dublez vocea protagonistei serialului de desene animate "Elena din Avalor". Deocamdată, am experimentat treaba asta pentru "Garda felină". Sunt fascinată de tot ce înseamnă Disney.

Rep: Te uiţi la Netflix? Care este serialul tău preferat?

Alina: Momentan, "My little pony", cu fetele mele. După cum observi, totul în viaţa mea este despre şi cu copii.

Rep: Ai avut vreo vacanţă ratată? Ce s-a întâmplat?

Alina: Când s-a întâmplat să se îmbolnăvească fetiţele mele, ceea ce a însemnat să le veghez, în loc să ne ţinem de ce stabilisem. Şi până să apară pe lume Carolina şi Raisa, o toxiinfecţie alimentară, păţită mai demult, la Istanbul.

Rep: Ce minciună ai spus în copilărie ca să te învoieşti de la şcoală?

Alina: Mă învoiam suficient pentru spectacole sau turnee, aşa că, deşi poate părea ciudat, abia aşteptam să fiu cu colegii.

Rep: Ai avut vreo poreclă în copilărie?

Alina: Nu!

Rep: Ce crezi că înţelege greşit lumea despre tine?

Alina: Deja cei care mă ştiu de mică observă că am crescut şi că sunt un om în toată firea, cu propriii copii, cu propriul bussiness (atelierul meu de muzică pentru copii "Picii lu’ Soreasca") şi cu o părere înţeleaptă despre viaţă în general. Eticheta de "puştoaică" m-a urmărit mult timp.

Rep: Ce faci când eşti prinsă în trafic?

Alina: Cânt. Ce ascult la radio sau experimentez variante ale pieselor la care lucrez în perioada respectivă, ale mele sau pe care le cânt cu picii mei. Acum, de exemplu, fredonez încontinuu melodia pe care o pregătesc pentru iarnă.

Rep: Care este activitatea voastră preferată în familie?

Alina: Ne uitam la un film, ne plimbăm sau citim poveşti.

Rep: Pizza sau burger?

Alina: Pizza. Musai quatro formaggi.

Rep: Ce planuri ai pentru următoarea perioadă?

Alina: Reiau cursurile mele de muzică cu "Picii lu’ Soreasca" şi mă pregătesc deja pentru Crăciun. Urmează să înregistrăm un cântec nou, să filmăm un videoclip şi să cântăm la evenimentele de sezon.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2245 ori Ultima modificare Duminică, 30 Septembrie 2018 12:29

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.