Maria Crăciun va cânta de ziua ei, la Teo Show

Maria Crăciun va cânta de ziua ei, la Teo Show

Evaluaţi acest articol
(14 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Marţi, 12 februarie, de la ora 14,30, pentru a doua oară, tânăra cântăreaţă gălăţeană Maria Crăciun este invitată să îşi serbeze ziua de naştere, ca şi anul trecut, în direct, la postul de televiziune Kanal D, în populara emisiune a lui Teo Trandafir   –  „Teo Show”. Anul trecut, gălăţeanca şi-a serbat chiar majoratul la acest post de televiziune. Fetiţa care ne încântă de la cinci ani, care i-a cântat apoi Papei Benedict, alături de Al Bano (puteţi să o revedeţi oricând pe youtube), la zece ani fiind aplaudată minute în şir la Festivalul de la San Remo, a fost premiată la Rai 1, a fost invitată de mai multe televiziuni centrale, dar a cântat pro bono la multe evenimente ale oraşul său, Galaţi.
Aşa cum ne-a obişnuit, şi acum va lansa o nouă piesă muzicală, pe notele tânărului compozitor şi orchestrator Leonard Ambrozie, inginer de sunet, cu multe premii pentru interpretare la clape. Compozitorul este gălăţean, prilej de mândrie pentru cântăreaţa noastră. Foarte important este faptul că versurile noului cântec sunt scrise chiar de ea.

Citit 5072 ori Ultima modificare Luni, 11 Februarie 2019 15:06

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro