Ei sunt cei mai frumoşi studenţi!

Ei sunt cei mai frumoşi studenţi!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Studenţii de la Universitatea „Dunărea de Jos” au stabilit în weekend cine merită să poarte anul acesta coroanele de miss şi mister *

După un spectacol incendiar, marcat de nenumărate surprize, atât pentru concurenţi, cât şi pentru spectatori, juriul a decis că cea mai frumoasă studentă este Oana Hahui, de la Facultatea de Ştiinţe Juridice, Sociale şi Politice.

Câştigătoarea se caracterizează ca fiind o fire rebelă, ambiţioasă, veselă şi, totodată, o romantică incurabilă. Oana Hahui mai spune despre ea că întotdeauna îşi atinge ţelul propus, că este o persoană critică cu ea însăşi şi întotdeauna îi lasă pe cei din jurul său să o caracterizeze.

„Perechea” sa de pe locul întâi se numeşte Andrei Ene, este student la Facultatea de Ştiinţa Calculatoarelor şi se considera a fi un tip cu un caracter bine conturat, cu un temperament stabil.

„Încerc să comunic cu oameni cât mai diferiţi. Îmi place să dansez si sunt un mare gurmand”, spune despre el câştigătorul titlului de mister de anul acesta.

Titlurile de „vice” miss şi mister au revenit studenţilor Andreea Vlad şi Nicolae Codrescu, în timp ce podiumul a fost completat de Iulia Alexandra Caciuc şi Ionuţ Frigioiu.

Balul Bobocilor a fost urmat de un concert „Viţa de vie” şi de o distracţie de zile mari în Club S, acolo unde au cântat Alexandra Ungureanu & Crush.

Explicaţie foto: Oana Hahui a fost încoronată drept Miss Boboc 2009

Citit 2513 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.