Gala postului Express TV, veselă între vremuri reci

Gala postului Express TV, veselă între vremuri reci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Între oglinzi, muzică şi premii haioase * Concert Andreea Bălan, muzică de la Minodora Dediş, dans cu „Fantezia” *

A şaptea ediţie a Galei "Între oglinzi paralele", organizată de Express TV vineri seară la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, a însemnat o injecţie de veselie la vreme de criză şi un exemplu de continuitate indiferent de duritatea vremurilor.

Amfitrionul manifestării a fost chiar directorul postului, profesorul de jurnalism Cătălin Negoiţă, analist politic prezent în ultima vreme în atenţia mass-media datorită cărţilor sale de cercetare istorică.

Premianţii acestui an au beneficiat, ca de obicei, de  prezentări  amuzante şi de premii fistichii, pe categorii tip Academia Caţavencu, de care să nu fii sigur dacă e bine că le-ai câştigat. Important este însă, întotdeauna, să nu fii uitat…

Nici premianţii n-au rămas datori, lăudând activitatea postului de televiziune care va împlini curând, chiar în ziua naşterii lui Eminescu, 11 ani de viaţă, cu bucurii şi trecere prin grele încercări de tranziţie.

Premianţii la cele zece categorii n-au putut decât să zâmbească, mai mult sau mai puţin relaxat. Astfel, senatorul  Marius Necula, cândva fost „grădinar” la PSD, a primit distincţia la categoria „Trandafir de la Moldova”, cu o singură floare – cea a PD-L.

Premiul la categoria „Xena-Prinţesa războinică” a fost adjudecat de politiciana brăileană Simona Drăghincescu, Relu Rugină, vicepreşedintele Patronatului IMM-urilor gălăţene, a primit premiul „Veşnica tranziţie”, iar Florin Melinte, directorul Muzicalului - „Luminează-ţi faţa”. De bucurie.

Preşedinţele PNŢ-CD Marian Popa, a fost distins cu diploma pentru „Ultimul mohican”, dar nu cel din urmă, iar Ilie Zanfir, directorul Bibliotecii, „ Codul lui DaVinci” – ediţie completată şi adăugită, desigur.

Laurenţiu Curduman, şeful Oficiului Teritorial, s-a ales cu „Iarba verde de acasă”, excelentă iarna, iar  viceprimarul-stomatolog Nicuşor Ciumacenco, cu „Măseaua de minte”.

Doctorul Paul Ichim a primit „În pat cu duşmanul”; dacă Parlamentul poate fi şi pat, pentru prietenii şi inamicii parlamentarului liberal.

Iar preşedintele PD-L Galaţi, Mircea Toader, s-a trezit cu zicala preşedintelui Băsescu: „Un fleac, i-am ciuruit”…

Acordarea premiilor a alternat cu momente artistice. Începând cu defilarea în lenjerie intimă a unor modele răpitoare, de la  Aqua Models.

Au cântat apoi micuţa Livia Crăiescu şi Minodora Dediş, laureata Premiului I, pentru interpretare, la Festivalul de la Mamaia 2008. 

Micii dansatori de la Clubul Fantezia au făcut să se legene o sală întreagă pe ritmuri de vals şi au recreat celebra scenă a dansului din filmul „Parfum de femeie”.

Îndrăgita cântăreaţă Andreea Bălan s-a desfăşurat într-un concert extraordinar, alături de patru dansatoare focoase.

Citit 1451 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.