Dana Rogoz este din nou însărcinată

Dana Rogoz este din nou însărcinată
Dana Rogoz şi Radu Dragomir s-au căsătorit în anul 2012
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Dana Rogoz este însărcinată pentru a doua oară, iar vestea a fost dată chiar de ea, prin intermediul unui articol emoţionant pe blogul său. Ea şi soţul său, Radu Dragomir, vor avea o fetiţă, după cum a afirmat vedeta.

"Îmi tremură mâinile pe tastatură… DA, acum pot să vă dau cea mai frumoasă veste: sunt însărcinată. Şi e fetiţă. Şi e minunat. Şi nu sunt în stare să scriu câteva rânduri despre asta fără să nu mi se umezească ochii de lacrimi. Suntem cei mai fericiţi!", a spus Dana Rogoz, pe blogul personal.

Dana a spus că este foarte emoţionată, dar îi este şi teamă în acelaşi timp de ceea ce va urma. Pe lângă asta, ea deja îşi face planuri şi se gândeşte cum va fi viaţa ei cu doi copii: "Cât poate fi de frumos! Nu există cuvinte care să exprime ce simt. Sunt fericită, sunt emoţionată, mă simt cea mai norocoasă, îmi fac griji deseori, mi-e frică, mă liniştesc, încerc să conştientizez, îmi fac planuri, îmi imaginez cum va fi cu doi copii, cum va arăta casa noastră, şi iar mă bucur, plutesc şi mă simt copleşită uneori de tot, tocmai pentru că simt… tot. Şi pentru că deja ştiu ce bucurie îţi poate aduce în viaţă un copil."

Dana Rogoz a împărtăşit şi momentul emoţionant în care a aflat că este din nou însărcinată: "Am aflat chiar înainte de ziua mea de naştere. Nu ştiu dacă ţineţi minte, dar vă spuneam atunci că sunt cea mai fericită, pentru că trăiesc viaţa pe care mi-am dorit-o dintotdeauna. O spuneam şi pentru că ştiam deja că port în mine două inimi care bat. Ne-am bucurat de veste în familia noastră. Mă rog, Vlad se laudă de câteva săptămâni deja la grădiniţă că va avea o surioară. Aşa că azi, la fel ca acum şase ani, am deschis acest blog şi m-am decis să împărtăşesc cu voi bucuria familiei noastre."

Dana a dezvăluit că, împreună cu soţul şi fiul ei, abia aşteaptă să se nască micuţa: "Timpul trece fantastic de repede. Vă daţi seama că mi-a fost alături la toate premierele filmului MO, în caravana din ţară, la festivalurile din străinătate. A fost tare bună cu mine, micuţa, în cea mai spectaculoasă perioadă a vieţii mele. Te-am aşteptat, minune! Şi te mai aşteptăm un pic, cu toţii, să vii în familia noastră!"

Dana Rogoz şi Radu Dragomir s-au căsătorit în anul 2012. Cei doi au împreună un băieţel, Vlad, în vârstă de cinci ani.

Sursa: elle.ro

Citit 3275 ori Ultima modificare Vineri, 20 Decembrie 2019 15:03

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.