Cadouri dulci de Ziua Îndrăgostiţilor

Cadouri dulci de Ziua Îndrăgostiţilor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, cofetăria „Dragoş Roşu” a venit în ajutorul domnilor aflaţi în pană de inspiraţie la capitolul ales cadouri *

O expoziţie inedită de flori şi inimioare… dulci este organizată mâine la sediul cofetăriei. Expoziţia se va deschide mâine dimineaţă de la ora 10,00 şi  va fi deschisă inclusiv duminică.

Prăjituri sau torturi, toate pe tema dragostei, invită la gesturi dulci şi pline de romantism.

„Ne-am gândit că e mult mai frumos un tort în formă de inimioară decât orice alt cadou. Vom avea torturi diferite, în cele mai inedite forme care exprimă dragostea”, ne-a declarat doamna Liuba Roşu, directoarea cofetăriei.

Conducerea cofetăriei s-a gândit atât la îndrăgostiţi, cât şi la cei care vor ţine postul Paştelui.

„Toţi gălăţenii care vor să ţină post, dar nu vor să renunţe la dulciuri, ne pot vizita la sediu. Avem diferite sortimente de prăjituri şi foietaje de post, pentru toate gusturile”, ne-a mai spus doamna Roşu.

Ca de obicei, la orice ocazie specială, dulciurile vor fi la mare căutare. Iar când e vorba de dulciuri în forme inedite, atunci atracţia este şi mai mare. Dar, dacă vreţi să admiraţi întreaga expoziţie vă sfătuim să treceţi pragul cofetăriei dis-de-dimineaţă.

Citit 1087 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.