Roxana Marinescu, prima vedetă din România diagnosticată cu COVID-19

Roxana Marinescu, prima vedetă din România diagnosticată cu COVID-19
Roxana Marinescu
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Roxana Marinescu este prima vedetă din România diagnosticată cu COVID-19. Iată ce a povestit fostul "iepuraş" Playboy despre clipele de coşmar prin care a trecut, din momentul în care a aflat că este infectată.

Vedeta a povestit pe o reţea de socializare că totul a debutat cu insuficienţă respiratorie, simptom care a determinat-o să sune la salvare. Astfel, "iepuraşul" Playboy a ajuns la Institutul "Matei Balş", unde a fost testată pentru COVID-19, test care a ieşit pozitiv.

Ulterior, vedeta a povestit în amănunt momentele de coşmar prin care a trecut, atât până să fie diagnosticată, cât şi după ce a primit vestea că este infectată cu noul coronavirus.

"Sunt foarte mulţi oameni care nu înţeleg gravitatea situaţiei şi foarte mulţi care încă susţin că este un circ mediatic. Mulţi mă întreabă dacă este o glumă. Ei nu cred că am aşa ceva şi nu cred, mai ales, că te poate lovi chiar pe tine. Nici eu nu credeam că voi lua aşa ceva vreodată", a povestit Roxana Marinescu, live, pe pagina de Facebook a Oanei Turcu.

"Am călătorit în perioada 16-20 martie în Grecia, cu soţul şi cel mic. În momentul în care ne-am întors, am stat destul de izolaţi. Am ieşit doar pentru strictul necesar, la cumpărături. Dar, era totul steril la noi în casă, având în vedere că soţul meu este medic. Nu s-a pus problema de aşa ceva. Pe 3 aprilie, am început să simt o stare de oboseală acută, după care am avut un atac de panică, în timp ce făceam sport. Am stat aşa câteva zile, crezând că o să îmi treacă, iar pe data de 5 am chemat ambulanţa. Mi-a fost frică de un atac de cord.

Nu m-am gândit nici măcar o clipă că voi fi testată de COVID, chiar dacă ştiam că am călătorit, nu m-am gândit că se va ajunge atât de departe. Cei de la ambulanţă mi-au făcut fişa, respiram puţin greu şi am auzit cum ziceau că voi fi transportată la spital.

La ora 11 seara, am ajuns aici. M-au examinat şi au constatat că sunt OK, plămânii funcţionau bine, respiraţia era deja foarte bună. Mi-au şi spus că nu am niciun simptom de coronavirus, dar că voi fi testată, pentru că am călătorit.

După ce m-au adus acasă, a doua zi am sunat să aflăm rezultatul. M-au sunat ei pe data de 7 şi m-au anunţat că testul a ieşit pozitiv. Am simţit că înnebunesc!

Eram ferm convinsă că nu mi se poate întâmpla mie. Dar, în momentul în care ajungi aici, la spital, vezi că situaţia stă diferit. Începi să vezi cu alţi ochi totul, înţelegi gravitatea situaţiei, realizezi că unele lucruri nu le-ai făcut tocmai corect", a mărturisit Roxana Marinescu.

În seara în care am ajuns, am fost într-o stare deplorabilă. Am plâns toată noaptea. Am avut frisoane de la medicamentul pe care mi l-au dat, am zis că mor, eram rece ca un cadavru. A doua zi, mi-au oprit medicaţia respectivă. Am văzut moartea cu ochii. Am crezut că fac un atac cerebral. De când am aflat că am acest virus, nu am avut niciun simptom, iar în momentul în care mi-a fost administrat medicamentul, am simţit ca şi cum atunci am luat virusul. De atunci am tulburări gastro-intestinale. I-am spus medicului de 2 ore şi nu a venit până la ora asta. Acest coronavirus nu este o regie. Mi s-a făcut un alt test ieri dimineaţă, iar seara am avut rezultat negativ, dar trebuie să aştept încă un test", a mai spus Roxana.

Sursa: viva.ro

Citit 5475 ori Ultima modificare Joi, 23 Aprilie 2020 21:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.