Sondaj făcut în rândul publicului. Cele mai controversate finaluri de seriale

Sondaj făcut în rândul publicului. Cele mai controversate finaluri de seriale
Finalul ”Urzelii Tronurilor” i-a dezamăgit pe cei mai mulți dintre fani
Evaluaţi acest articol
(7 voturi)

Atunci când un serial TV rulează cu succes timp de mai multe sezoane şi câştigă un public fidel, există o presiune imensă ca finalul, atunci când vine, să fie cel potrivit. Este un lucru adevărat şi pentru comedii, şi pentru drame, iar exemplele de până acum arată că mulți producători au dificultăţi în a mulţumi milioane de spectatori, scrie cinemagia.ro.

Fiecare fan are o părere proprie despre cum serialul lui preferat trebuia (sau nu trebuia) să se încheie. Este imposibil ca de fiecare dată publicul să fie mulţumit şi mai mult ca sigur că, cel puţin o dată, un serial v-a dezamăgit din acest punct de vedere. La ora actuală este în mod special plauzibilă această situaţie, pentru că sunt mai multe seriale disponibile online ca niciodată, iar publicul urmăreşte tot mai multe încheieri de seriale. Atunci când publicul este dezamăgit, se creează o controversă, care poate ruina prestigiul serialului, indiferent cât de bun ar fi fost până atunci.

Iată un clasament care arată ce final de serial este cel mai detestat de public. Publicația Looper a întrebat sute de spectatori, şi iată rezultatul.

Așa cum poate era și de așteptat, ”Game of Thrones” (HBO) ia locul întâi pentru cel mai slab final. Un sfert dintre respondenți declară că au detestat finalul ”Urzelii Tronurilor” mai mult decât al altor seriale. Succesul marca HBO era, cândva, considerat unul dintre serialele TV cele mai reuşite - şi încă mai este - însă rămâne, din păcate, pătat de final. Pe lângă faptul că pare un final forţat, anumite elemente i-au înfuriat pe fanii loiali: Bran Stark (Isaac Hempstead Wright) a fost ales conducătorul celor Şase Regate, Mama Dragonilor acționează neverosimil, Jon Snow (Kit Harrington) de asemenea etc.

Pe locul doi apare serialul ”Lost”, cu 21 la sută dintre respondenţi nemulţumiţi. Deşi producţia ABC a fost difuzată acum mai mult timp, publicul nu a prins încă finalul. ”Lost” şi-a lăsat fanii cu atâtea întrebări fără răspunsuri încât a rămas drept unul dintre serialele cu cel mai frustrant final.

Pe locul trei rămâne ”How I Met Your Mother”, cu 19 la sută dintre voturi. Sitcom-ul a avut unul dintre cele mai dezamăgitoare finaluri din istoria serialelor, odată ce personajul mamei.... murise de şase ani.

”Dexter” a primit 15 la sută dintre voturi. A fost un alt final forţat şi una dintre puţinele situaţii în care fanii chiar au sperat ca personajul principal (un ucigaş în serie) să moară - ceea ce a şi fost planul iniţial, însă conducerea Showtime a decis altfel, aşa cum spune producătorul John Goldwyn.

”Gossip Girl” a ajuns pe ultimul loc, cu 10 la sută dintre voturi. Fanii au fost dezamăgiţi atunci când finalul a dezvăluit că Dan Humphrey (Penn Badgley) era adevărata Gossip Girl tot timpul.

Alţi 10 la sută dintre votanţi au ales alt final de serial, precum ”Seinfeld”, ”True Blood” sau ”Girls”.

Citit 848 ori Ultima modificare Duminică, 28 Martie 2021 12:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.