Aamir Khan, superstarul Bollywood-ului, şi-a anunţat divorţul

Aamir Khan, superstarul Bollywood-ului, şi-a anunţat divorţul
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Superstarul cinematografiei indiene, Aamir Khan, unul dintre cei mai cunoscuţi actori de la Bollywood, şi soţia sa, regizoarea Kiran Rao, şi-au anunţat sâmbătă despărţirea după 15 ani de căsătorie, scrie AFP.

Celebrul cuplu de la Bollywood a publicat un comunicat în care anunţă că despărţirea lor a fost de comun acord, dar că îşi vor creşte fiul împreună şi vor continua să lucreze la proiecte comune. 

"De-a lungul celor 15 ani frumoşi petrecuţi împreună am împărţit o viaţă de experienţe, de bucurie şi de râsete", au indicat ei. "Acum, ne-ar plăcea să începem un nou capitol din vieţile noastre - nu atât ca soţ şi soţie, ci ca părinţi şi familie unul pentru altul".

Mare vedetă în ţara natală, erou a două succese istorice în India, "3 idiots" (2009) şi "Ghajini" (2008), Aamir Khan este de asemenea cunoscut pentru că a produs şi interpretat "Lagaan", filmul care a făcut cunoscut Bollywood-ul marelui public din Occident şi care i-a adus o nominalizare la Oscar pentru "cel mai bun film străin", în 2002.

Actorul, producătorul şi regizorul în vârstă de 56 de ani şi soţia sa, în vârstă de 47 de ani, s-au căsătorit în decembrie 2005. 

Activist pentru cauzele umanitare şi politice, Aamir Khan a jucat într-un remake al succesului hollywoodian din 1994 "Forrest Gump", intitulat "Laal Singh Chaddha", a cărui lansare este prevăzută pentru sfârşitul anului.

Citit 663 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Iulie 2021 03:15

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.