Concert amânat al trupei „Zdob şi Zdub”, după ce artiştii s-au îmbolnăvit de COVID-19

Concert amânat al trupei „Zdob şi Zdub”, după ce artiştii s-au îmbolnăvit de COVID-19
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Aflați în plin turneu internațional pentru promovarea melodiei cu care vor reprezenta Republica Moldova la concursul Eurovision 2022, patru dintre membrii trupei "Zdob și Zdub" s-au îmbolnăvit de COVID-19, potrivit unui comunicat primit la redacţie, fiind nevoiţi să amâne sau să anuleze evenimentele programate în perioada imediat următoare.

Având în vedere situația actuală, concertul trupei "Zdob și Zdub" ce ar fi trebuit să se desfășoare în data de 25 aprilie la Arenele Romane din București a fost suspendat și amânat până pe 22 mai. Amânarea concertului aduce totodată și schimbarea locației, acesta urmând a fi susținut la Grădina Urbană "Herăstrău".

"Deși suntem foarte fericiți că piesa "Trenulețul", pe care o vom prezenta în acest an la Eurovision împreună cu frații Advahov, se bucură de popularitate la nivel internațional, vestea că patru dintre colegii noștri au fost infectați cu noul coronavirus ne obligă să luăm o pauză scurtă. Din fericire, colegii noștri sunt bine și avem credința că vom reveni cu aceeași energie, de îndată ce vom primi undă verde. Suntem nerăbdători să ne reîntâlnim. Vă promitem un concert de neuitat, pe 22 mai! Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere și să ne revedem sănătoși" - a transmis reprezentantul trupei "Zdob și Zdub".

Persoanele care au achiziționat bilete pentru concertul "Zdob și Zdub" de la Arenele Romane pot opta pentru păstrarea biletelor în vederea participării la concertul ce va avea loc pe 22 mai sau își pot recupera banii de la agenția de bilete emitentă.

Citit 1822 ori Ultima modificare Marți, 26 Aprilie 2022 17:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.