„Cine este pițipoancele și ce vrea ele”

„Cine este pițipoancele și ce vrea ele”
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Pițipoanca și pițiponcul sunt o rasă de oameni veche de când lumea. Explozia telefoanelor inteligente i-a modificat însă radical, aducându-i în prim-planul social, la starea de vedete/ vedeți servind drept model tinerei generații semi-alfabetizate. Azi ne vom ocupa decât de femelele speciei.

Totul a început cu telefoanele mobile. Ca să se vadă că ele nu ieste sărace, l-au cărat în mâna stângă îndoită din cot, cu palma îndreptată în sus și mobilul la vedere.

Apoi au apărut rețelele de socializare, care au dus la poza postată - cel puțin - zilnic, uneori în ipostaze vulgare.

Moda ca atare s-a diversificat subit. Asorteurile s-au pierdut în negura protoistoriei. Au apărut ținutele bălțate în toate culorile.

Șvaroavschele, paietele, bling-bling-urile și lanțurile au devenit obligatorii la orice ținută.

Decolteurile s-au lărgit, sutienele s-au pierdut, chiloții au căzut, s-au scurtat fustele. Pantalonii au fost înlocuiți cu colanți, dacă se poate străvezii. Ceea ce a dus la efectul vizual al "copitei de cămilă", de altfel interesant și ispititor.

Tragedia a început când li s-au îngroșat buzele și pomeții; o pițipoancă adevărată trebuie să aibă fața înțepenită de botox și vorbește cu gura semi-deschisă, din care ies articulații abia inteligibile.

Colac peste pupăză, fetili astea refuză să iasă din casă dacă nu au stratul adecvat de glet, gene extralungi, machiaj de seară în plină zi și ruj abundent. Apropo de buze, voi reveni într-un episod viitor în care vom discuta despre motivul pentru care s-a ajuns la buzele astea. Ele nu zâmbește fiindcă le crapă varul și le pleznește botoxul.

Modul lor de adresare este cu totul relaxat: am rămas extaziat când, în fața Facultății de Medicină, viitoarele doctorițe își aruncau cu eleganță  și băga-mi-aș.

Nedigerabil este cuvântul cel mai potrivit pentru a descrie ce poate face o piți într-o bucătărie.

Majoritatea pițipoancelor nu prea știe multă carte. Ele vrea bărbați cu bani și sex-sex-sex pe ruptelea. După care să se mărite bine și să se transforme în soții demne și mame respectabile.

Citit 1649 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

1 comentariu

 • postat de Violeta Hututui
  Vineri, 30 Septembrie 2022 14:28
  86.120.224.***
  Perfect adevarata aceasta caracterizare a pitipoancelor, dar ati uitat de numeroasele tatuaje facute pe toate partile corpului, iar daca indraznesti sa spui ceva cu privire la modul lor de comportare, vocabular, ori esti comunist imputit ori inapoiat nu doar mental..........aceasta-i societatea in care am ajuns sa vietuim!!
  0
  2
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.