Hugh Jackman se întoarce în rolul lui Wolverine

Hugh Jackman se întoarce în rolul lui Wolverine
Jackman l-a jucat pentru prima dată pe Wolverine în filmul din 2000, ”X-Men”
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Hugh Jackman revine de la pensie în rolul lui Wolverine. Actorul se va întoarce la rolul său celebru din ”X-Men”, în noul ”Deadpool 3”, a anunțat actorul Ryan Reynolds, în social media. Reynolds a mai anunțat că filmul va avea premiera pe 6 septembrie 2024.

Jackman l-a jucat pe Wolverine în filmul din 2000 ”X-Men”, filmul care l-a transformat într-un star al cinematografului internațional. După 17 ani și nouă filme, Jackman s-a retras oficial din rol, cu multă publicitate, odată cu filmul din 2017 ”Logan”, în care personajul său, mutantul cu gheare de adamantium, a fost ucis, scrie hollywoodreporter.com, potrivit cinemagia.ro.

”Deadpool 3” marchează un cerc pentru personajele lui Reynolds - Deadpool și al lui Jackman - Wolverine. Reynolds a jucat prima oară rolul lui Deadpool în filmul cu puțin succes din 2009 ”X-Men Origins: Wolverine”, care avea un final conceput nefericit, în care antieroul jucat de Reynolds apărea cu gura cusută. Reynolds a ironizat adesea acea descriere, considerând că Deadpool era cunoscut pentru discursul său agresiv, fiind cunoscut pentru supranumele: „Mercenarul cu gura mare”. 

Primul Deadpool a fost o poveste despre reabilitare pentru Reynolds și pentru personajul său, filmul (nerecomandat sub 15 ani) devenind un succes la critică, pe lângă câștigarea a 782,6 milioane de dolari pe plan global și faptul că l-a ajutat pe Reynolds să devină unul dintre marile staruri de film din lume.

Shawn Levy semnează regia lui ”Deadpool 3”. Rhett Reese și Paul Wernick, cei care au scris primele două filme din serie, semnează scenariul. Wendy Molyneux și Lizzie Molyneux-Logelin au lucrat la primele drafturi.

Acest moment marchează primul film ”Deadpool” semnat de studiourile Marvel după ce 20th Century Fox a organizat două premiere, în 2016, respectiv, în 2018. Jackman, care a scris primele două filme din serie, semnează scenariul. Wendy Molyneux și Lizzie Molyneux-Logelin au lucrat la proiectele anterioare ale scenariului.

Vorbind despre moartea lui Wolverine în ”Logan”, Reynolds susține că „filmul este plasat în 2029. Ceva cu totul diferit. Logan a murit în Logan. Nu ne atingem de asta”.

Citit 1217 ori Ultima modificare Vineri, 07 Octombrie 2022 21:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.